Kaptein José María Olazábal og elleve av hans menn på det seirende europalaget i Chicago møttes igjen for første gang i forkant av ukens BMW Masters, som spilles i Shanghai i Kina.
ryder-cup-heltene-samlet-igjen

MØTTES IGJEN: Nicolas Colsaerts (bak fra venstre), Paul Lawrie, Ian Poulter, Peter Hanson, Justin Rose og Francesco Molinari samt, fra venstre foran, Graeme McDowell, Lee Westwood, Rory McIlroy, José María Olazábal, Luke Donald og Martin Kaymer møttes igjen etter Ryder Cup-triumfen i forbindelse med BMW Masters på Lake Malaren Golf Club i Shanghai.

ryder-cup-heltene-samlet-igjen

ryder-cup-heltene-samlet-igjen

ryder-cup-heltene-samlet-igjen


I BMW Masters får kaptein Olazábal selskap av Nicolas Colsaerts, Luke Donald, Peter Hanson, Martin Kaymer, Paul Lawrie, Rory McIlroy, Graeme McDowell, Francesco Molinari, Ian Poulter, Justin Rose og Lee Westwood.

Denne gangen konkurrerer de mot hverandre om sin andel av premiepotten på 40 millioner kroner (7 million dollar) på Lake Malaren Golf Club i Shanghai.

Ryder Cup-laget, der bare Sergio Garcia manglet, møttes i tradisjonelle kinesiske jakker i Europas blå farge, og var preget av ekte gjensynsglede etter sin historiske seier 14 ½ -13 ½ i Ryder Cup på Medinah Country Club.

Første for Poulter

Engelskmannen Ian Poulter, Europas ankermann med fire poeng av fire mulige, spiller sin første turnering siden triumfen. Han medgir at han fortsatt må knipe seg i armen over det som skjedde.

— Det var veldig spesielt. Jeg tror alle gikk så godt sammen som lag. Den søndagen vil gå over i historien.

— Alle er så stolt over hva som har skjedd med europeisk golf og for hver enkelt medlem av laget. Og å samles igjen, alle bortsett fra én, er flott, sier han til European Tour.

Tyskeren Martin Kaymer, som sikret poenget som betydde at Europa beholdt Ryder Cup, var også glad for å møte lagkameratene.

— Selvsagt er det hyggelig å se ti av de andre gutta igjen, sier den tidligere verdenseneren.
— For meg personlig var uken veldig, veldig viktig. Det er et karrierehøydepunkt, jeg vet ikke om noe som kan toppe det. Jeg er bare veldig glad for å ha vært en del av det historiske øyeblikket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.