Engelskmannen Justin Rose forlenger sitt 14 år lange partnerskap med TaylorMade, og skal fortsette å spille med selskapets utstyr samt bruke Ashworth klær og fottøy.
rose-forlenger-med-taylormade

FORLENGER UT 2018: Justin Rose forlenger sin kontrakt med TaylorMade. Når den går ut i 2018 vil engelskmannen og TaylorMade ha samarbeidet i 20 sesonger.

De 14 årene med TaylorMade har gitt Rose én majortittel, én sammenlagtseier på europatouren og 14 turneringsseiere verden rundt.

Torsdag ble det kjent at koblingen Justin Rose og TaylorMade fortsatt holder koken, og at golfselskapet har fornyet sitt engasjement med U.S. Open-vinneren fra 2013 ut 2018-sesongen.

Rose vil fortsatt ha 14 TaylorMade-køller i bagen, bruke TaylorMade golfball og hansker samt Ashworth klær og sko, som han har brukt siden 2012.

— TaylorMade og jeg har delt en fantastisk suksess i hele min karriere, sier Rose i en pressemelding.

— Det er et selskap som er stolt av teknologi, innovasjon og å levere den best mulige golfutstyr. Jeg er veldig glad for å utvide vårt partnerskap og ser frem til å fortsatt lykkes.

Gjennombrudd i The Open

Det var i 1998 at den da 17 år gamle Rose skapte seg et navn i golfverden. Han deltok som amatør i den 127. utgaven av The Open Championship.

Rose slo innspillet rett i koppen på siste hull på Royal Birkdale, og endte med det på fjerdeplass. Han ble profesjonell samme år, og signerte med TaylorMade Golf Company i 1999.

I årene etter den dramatiske avslutningen på Birkdale har Rose stått fram som en av verdens ledende golfere. Han vant sammenlagtseieren på europatouren i 2007, U.S. Open på Merion i 2013, og inntok plasseringen som nummer tre på verdensrankingen i 2012.

Han var også beste debutant i Ryder Cup 2008 med tre seiere, én uavgjort og ingen tap.

Dette har Rose i bagen

Driver: TaylorMade SLDR 10,5 grader
Fairwaywood: TaylorMade RBZ Stage 2 Tour 3HL
Jernkøller: TaylorMade Tour Preferred CB 3-5, TaylorMade Tour Preferred MC 6, TaylorMade Tour Preferred MB 7-9 samt PW
Wedger: TaylorMade ATV (AW, SW, LW)
Putter: TaylorMade Spider Blade (37 5/8")
Ball: TaylorMade Tour Preferred
Klær og fottøy: Ashworth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.