Nordirske Rory McIlroy får så hatten passer av sinte fans som mener han bør unngå å sosialisere med den omstridte presidenten. Verdenstreeren svarer på kritikken.

Mandag slo Trump og McIlroy seg sammen i en fireball med sjefen for Clear Sports, Garry Singer, og den amerikanske fotballstjernen Paul O’Neill på banen til Trumps vinterresidens i Florida.

Clear Sports presseavdeling synes PR-anledningen var litt for god til å la den gå fra seg, og la stolt ut en tweet av gruppen på første tee, rapporterer USA Sports Today.

 

Trump og McIlroy

Trump og McIlroy upopulært blant Rory-fans

Ikke alle Rory-fans syntes nordirens valg av spillepartnere, særlig den høyest plasserte av dem, var like passende. Det tok ikke lang tid fra Clear Sports-tweeten var publisert til det begynte å koke i sosiale medier.

Trumps noe spesielle status etter en måned som amerikansk president fikk Rory McIlroy-tilhengere til å mene at han slett ikke burde bruke sin fritid på å omgås den omstridte 70-åringen. Under følger et knippe twittermeldinger valgt ut av USA Today-redaksjonen.

Trump og McIlroy

Trump og McIlroy

Trump og McIlroy

Hovedpersonen for kritikken er imidlertid helt rolig, og synes ikke det er så mye å mase med.

«Jeg er ikke amerikaner. Han blir aldri sjef i mitt land, så det bryr ikke meg noe særlig. Jeg kan ikke stemme. Og om jeg hadde kunnet, er jeg ikke sikker på om jeg hadde villet stemme på noen av kandidatene.»

På nettet var det for øvrig heller ikke bare tyn til McIlroy.  Han fikk også støtte.

Trump og McIlroy

Hva mener du? Var det riktig av Rory McIlroy å spille en runde golf med Donald Trump? Eller skaper han oppmerksomhet som vil kunne skade hans posisjon? Si din mening i kommentarfeltet under, eller på Golferens facebookgruppe