Re GK gir medlemmene gratis trening

Re Golfklubb i Vestfold er en liten klubb med noen få hundre medlemmer. For å beholde medlemmene har klubben innført gratis trening med proen. Golfforbundet applauderer tiltaket, som passer rett inn i den nye Sportslig plan.

re-gk-gir-medlemmene-gratis-trening


LEDES AV PROEN: Re GKs gratis klubbtrening legges til rette og ledes av pro Frank Tømmervik, som selv har en lang, aktiv karriere bak seg. Trønderen har blant annet spilt flere år på den kanadiske profftouren. fra NM på Bogstad i fjor.

re-gk-gir-medlemmene-gratis-trening


BLIR FLERE GRUPPER: I fjor ble det suksessen med gratis trening for alle Res medlemmer så stor at det må opprettes flere grupper i år.

re-gk-gir-medlemmene-gratis-trening

re-gk-gir-medlemmene-gratis-trening— En utfordring for å få medlemmer til å ikke å slutte med golf, er at de får utviklet spillet sitt, sier leder Henrik Hulaas i Re GK.

Vinteren 2012 drøftet styret i klubben, som ligger i Ramnes kommune i Vestfold, hva de kunne bidra med overfor medlemmene.

— Vi fant ut at om vi arrangerte gratis, felles trening for medlemmene, så ville dette høyne spillernivået, gjøre golfen mer interessant og skape mer sosialt samvær i klubben.

Planene ble presentert for medlemmene på vårmøtet i fjor, og programmet ble lagt ut på klubbens hjemmeside.

For få treningsgrupper

Hulaas forteller at klubbledelsen var spent på om interessen hadde holdt seg fram til treningene startet opp tidlig i mai.

— Det viste seg raskt at vi burde hatt flere grupper. Mange startet på trening med en gang, og flere kom til utover sommeren og høsten, forteller han.

Treningene ble ledet av klubbens pro, Frank Tømmervik.

Roses av NGF
Kommunikasjonsansvarlig Tom Gundersen i Norges Golfforbund fremhever Re GK som et eksempel for andre golfklubber.

— Re er et godt eksempel på nytenkning, der golferen settes i førersetet, sier kommunikasjonssjefen.

— Vi vet at det er en direkte sammenheng mellom mestring og graden av positiv opplevelse på golfbanen. Nettopp det å stimulere til at flere golfere blir bedre er en av de viktigste grunnpilarene i Sportslig plan.

Den sportslige planen skal presenteres for Golf-Norge på områdevise lederfora fra mars og utover.

— Det er derfor ekstra gledelig at klubber som har turt å tenke nytt, allerede opplever suksess, avslutter Tom Gundersen.

Gjentas i år

— Sesongen 2013 følger vi opp, lover Re-formann Henrik Hulaas.

I år blir det imidlertid med enda flere grupper slik at det ikke skal være flere enn rundt ti deltakere per gruppe.

Alle medlemskategoriene i Re Golfklubb tilbys altså gratis trening: Fra satsningsgruppa til juniorer, seniorer, damer og så videre.

— Vår pro Frank Tømmervik legger opp til treninger som passer de ulike nivåene, og sikrer på den måten at alle får de utfordringene de behøver, avslutter en stolt leder av Re Golfklubb i Vestfold.

Det gjøres mange forsøk på å holde på medlemmene i golfklubbene landet rundt. Re Golfklubb har satt i gang noe som kan bli blant de viktigste tiltakene fremover.

Se også: Re Golfklubb hjemmeside

Ville du trene mer golf om treningen var gratis? Si din mening i kommentarfeltet under, på Golferens Facebook-side eller delta i diskusjonen hos vår samarbeidsparter Golfsnakk.no.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.