Den norske putterprodusenten Profound er muligens i ferd med å få sitt gjennombrudd etter at flere profilerte spillere har Profound-putter i bagen.
profound-kaprer-spillere

LOTTA WAHLIN: Tredje- og fjerdeplass med Profound-putter.
FOTO: PROFOUND

profound-kaprer-spillere

PROFOUND DARK ACE

Norske Profound har gjennomført sin første hele sesong, og har fått ganske så stor oppmerksomhet om sin Dark Ace-modell.

I kjent stil er oppfinner og gründer Bernt Stellander ikke skåret for tungebåndet:

– Vi har tilpasset puttere til omtrent 55 European Tour- og PGA Tour-spillere, sier han på telefonen.

– De mest prominente navnene er Retief Goosen, Miguel Angel Jiménez, Niclas Fasth, Peter Hedblom, Gregory Havret, Yong-eun Yang, Brett Rumford og Peter Lawrie, fortsetter Stellander.

På damenes europatour er tallene enda høyere:
– Vi har tilpasset puttere til omkring 60 spillere, og vi har fått tredje- og sjetteplass i Helsingfors (Finnish Masters) med Lotta Wahlin og Kaisa Ruttila samt fjerdeplass i Helsingør (Nykredit Masters) med Lotta Wahlin. Ved turneringen i Wien (UNIQA Ladies Golf Open) brukte over ti present av spillerne som klarte cutten Dark Ace.

Ny modell og ny distribusjon
I desember kommer Profound med en ny modell kalt Ingenieur. Det er en bladputter, og den har allerede vært testet med svært gode resultater på europatouren.

Det er også blitt kjent at Profound kvitter seg med sin distributør Chrisco Golf og overtar distribusjonen til proshoppene selv.

Chrisco-eier og daglig leder Ole Chr. Selbekk synes det er noe merkelig at de mistet Profound-distribusjonen.

– Jeg synes de har gjort et dårlig valg ved å ta fra oss distribusjonen. Vi fikk dem inn i alle proshopene i Norge; det ville de ikke klart på egen hånd, sier Selbekk, og legger til at han selvfølgelig ønsker Profound lykke til framover.

Bernt Stellander sier at endringen i norsk distribusjon er et uttrykk for at de satser enda sterkere i Norge.

– Vi har stor tro på at vi kan gjøre en bedre og grundigere jobb selv. Blant annet skal vi satse enda mer på salgskurs blant proene og arrangere flere demodager

Les mer:

  • Profound hjemmeside

  • Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.