Det franske golf- og vinslottet Château des Vigiers er godt kjent blant nordmenn. Nå ekspanderer de med ny bane og 40 nye rom.
satser-offensivt-i-norden--

LEDERDUO: Stefan Brikell (t.v.) og adm dir Bernard Petine.

Den nye nihullsbanen og det nye hotellet med 40 rom ved Château des Vigiers skal stå klart våren 2008 ifølge en pressemelding.

Som et ledd i veksten har administrerende direktør Stefan Brikell i Åda Golf & Country Club i Trosa sør for Stockholm blitt rekruttert som ny nordisk salgs- og markedssjef for Château des Vigiers.

Målsettingen er å få flere nordiske gjester.
– For en måneds tid siden var jeg på Château des Vigiers og deltok i smygpremieren for den nye nihullsbanen, forteller Brikell i pressemeldingen.

Donald Steel
Liksom hovedbanen er også den nye nihullsbanen tegnet av Donald Steel. Banen åpner offisielt i april 2008.

– De nye hullene blir et perfekt supplement til den gamle 18-hullsbanen og vil gi våre gjester enda mer variasjon i golfopplevelsen her, sier Stefan Brikell.

I tillegg til banen bygges det altså også et helt nytt hotell. Relais des Vigiers er et firestjerners hotell med 40 rom, og skal stå ferdig i mai 2008.

Dette gjør at hotellkapasiteten ved Château des Vigiers omtrent fordobles fra 47 til 90 rom.

– Jeg har arbeidet med golf i 16 år i Sverige. Å nå også få muligheten til å jobbe med golf utenlands og få representere Château des Vigiers i Norden er utrolig spennende, avslutter Stefan Brikell.

Les mer:

  • Château des Vigiers hjemmeside
  • Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.