Før årets utgave av Visby Open på Nordic League på svenske Gotland hadde det gått fem år siden sist Fana-spiller Jarand Arnøy hadde stått øverst på pallen i en profesjonell turnering.

På Visby Golfklubb fredag ble det endelig slutt på seierstørken!

Etter runder på 71, 67 og 68 slag inntok 25-åringen fra Bergen øverste steg på seierspallen med ti under par, 206.

Det var hele fire slag foran Joakim Wikström fra Hills GK i Gøteborg. Danske Sebastian Friedrichsen fra The Scandinavian Golf Club i København fulgte på tredjeplass, to slag bak svensken igjen.

Sebastian Eidsæther Syr fra Losby GK ble ble nest beste nordmann på delt 6.-plass med -2.

«Føler spillet er på riktig vei»

Det var en svært fornøyd bergenser som snakket med Nordic League etter sin andre seier (den første kom i Borre Open 2016).

— For meg er det en følelse av at man er på riktig vei. Jeg har slitt og spilt veldig dårlig golf i hele år. Men jeg hadde en fjerdeplass på Challenge Tour for noen uker siden og seier nå. Det føles som om spillet er på vei tilbake. Det var veldig kult å komme her og spille. Jeg spiller mest på Challenge Tour, men da jeg så det skulle være på Visby, måtte jeg ta turen. Det er favorittbanen min i Norden. Her har Jeg har spilt veldig strategisk i forhold til de andre. I dag slo jeg ingen driver. Jeg stolte på jernspillet mitt og misset på de riktige sidene av greenene, og jeg puttet bra.

Se også: Resultater fra Gotland