Josh Radcliff, en 29-årig profesjonell golfspiller, diskuterte utfordringene ved Pinehurst No. 2 under innspillingen til denne ukas U.S. Open-turnering. Pinehurst No 2. rangerer som 21. på listen over topp 100 golfbaner i verden. Radcliff stod ovenfor banen for første gang, og diskuterte hvor vanskelig det ville være for en spiller med et 15-håndikapp.

Radcliff antydet at en slik spiller neppe ville klare å komme under 100 slag, forutsatt at de spilte under de samme turneringsforholdene. Han spekulerte på at en slik spiller kanskje ville ende på 110 slag. Han understreket at banen krever presisjon ved innspill til greenen, ettersom marginene for feil er svært begrensede. Dessuten er greenens topp og bunn konstruert for å avvise baller. Denne designen er uvanlig og gir spillerne lite mulighet til å øve under lignende forhold.

Blant de vanskeligste hullene er noen av par-3 hullene og de lange par-4 hullene. Radcliff mente at det som trengs mest på Pinehurst, er mental styrke mer enn spesifikke slag. Turneringen krever tålmodighet og en positiv innstilling, og de som klarer dette vil ha større sjanse for suksess.

Kilde: Golf.com

​Les hele saken på: Read More