Golfbanelayouten til Pinehurst No. 2 er blant de mest omtalte temaene før denne ukens U.S. Open, med noen kommentatorer som mener den overdrevne vanskeligheten er oppblåst. Ifølge seniorredaktør Jessica Marksbury vil banen være utfordrende, og til og med par vil bli sett på som en sterk runde. Seniorforfatter Dylan Dethier understreker bekymringer rundt vanningen av greenene og forventer en knalltøff test.

Golfjournalistene gir også forskjellige spådommer om vinnende score, fra Dethier’s tre under par til Scottie Scheffler’s forventede sju under par. Assistentredaktør Zephyr Melton peker på historiske resultater og mener det ikke vil være like høye scorer som tidligere Open her, med tanke på at det bare er fire spillere som har avsluttet under par. Han spår at dette årets vinningsscore vil ligge i området rundt seks under par.

Martin Kaymer, som vant på den samme banen sist gang, kommenterte at banen synes å være mye tøffere denne gangen. Sean Zak, en annen seniorforfatter, påpeker at spillerne diskuterer banens vanskelighetsgrad, fordi den engasjerer dem på en mentalt utmattende måte som er typisk for U.S. Open. Zak forventer ikke nødvendigvis høye scorer, men forutsier rom for litt kaos i løpet av turneringen.

Kilde: “Tour Confidential: Will this U.S. Open be as brutal as expected?” fra Golf.com

​Les hele saken på: Read More