Lofoten Links. Foto: Kevin Murray

Lofoten Links er nominert både til Verdens beste nye golfbane 2015 og Norges beste golfbane 2015 i World Golf Awards, populært kalt Golfens Oscar.
prestisjetung-utmerkelse-til-lofoten-links

KAN BLI HISTORISK: For første gang kan en norsk golfbane bli kåret som «Verdens beste nye golfbane 2015» i World Golf Awards.

prestisjetung-utmerkelse-til-lofoten-links

STOLT OG GLAD: Daglig leder Frode Hov er svært beæret over å bli nominert som Verdens beste nye golfbane 2015 i World Golf Awards, Golfens Oscar.

— Vi er selvsagt veldig stolte og glade for disse nominasjonene. Dette er rett og slett fantastisk, og er en bekreftelse på det harde arbeidet som er lagt ned, og som vi gjør, ved golfanlegget her i Lofoten.

— Dette legger heller ikke noe mindre press på oss frem mot åpningen av banen i juli senere i år, sier daglig leder og grunneier Frode Hov i en pressemelding.

I konkurransen som verdens beste nye bane 2015, konkurrerer Lofoten med to andre baner i den ypperste verdenstoppen: Palm Garden Golf Club i Malaysia og TPC at Baha Mar i Bahamas.

Gode vinnersjanser

— Vi mener vi har gode muligheter til å vinne denne tittelen og håper på mange stemmer fra Lofoten og Norge, fortsetter Hov.

World Golf Awards er en del av World Travel Awards, som i år feirer 22-års jubileum. Vinner i fjor var The Els Club Teluk Datai i Malaysia.

— Vi tror nominasjonen kommer på grunn av prosjektets helt unike egenskaper og banens unike design; det å spille på en linksbane helt nede i strandkanten under midnattssola i et slående vakkert landskap.

Lofoten Links er én av bare 246 ekte linksbaner i verden, og den eneste i Norge, i følge The Links Associtation

Les også: The 246 True Links Courses of The World (engelsk)

Se også: The Links Association Facebook-side

—Vi skiller oss ut fra våre konkurrenter, noe som også hele tiden har vært vår målsetting. Vår visjon er å være verdens råeste golfbane, og vi har dyrket det unike og særegne i designen og konstruksjonen av golfbanen, fortsetter Hov.

Han sier det er for å gjøre opplevelsen av både golf og slående vakker natur så god som overhodet mulig.

— Vi ser på denne nominasjonen som ett ledd i vår målsetting av å gjøre Lofoten Links til en ikonbane i verdenssammenheng, en bane alle golfere bare må spille! avslutter en meget stolt og spent Lofoten-sjef.

PS: De andre nominerte i kategorien Norges beste golfbane 2015 er Oslo GK, Stavanger GK, Kongsvinger GK (vinner 2014), Miklagard Golf, Kvinesdal GK og Meland GK.

Se også: Lofoten Links hjemmeside

Se også: Stem på Lofoten Links

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.