Pings nye G-serie gir målbare forbedringer på slagene uten å gå på bekostning av noen viktige egenskaper, lover selskapet i sin pressemelding ved lanseringen.

G driver kommer i tre utførelser: Standard, SF Tec (Straight Flight Technology) og LS Tec (Low-Spin Technology). Også G fairwaywooder lar deg velge mellom tre modeller. Nemlig Standard, SF Tec og Stretch. 

Pluss på med hybrider, jernkøller og G Crossover, en ny kategori kølle som går langt som en hybrid med kontrollen og presisjonen til jernkølle, og du forstår at Ping mener alvor. De har på en måte kommet til G-punktet … 

G-driverens mest synlige innovasjon er den nye kronen, som gjør det mulig å plassere tyngde lavt og bak i hodet. Det gir optimal plassering av tyngdepunktet, og gjør G til den mest tilgivende driveren fra Ping hittil. 

Stretch 3 er den mest interessante modellen blant fairwaywoodene med en dypere slagflate med mindre løftevinkel, og gjør Stretch 3 til et alternativ til driveren.  

Velprøvet jernkølleteknologi 

G-jernene har tatt med seg COR-Eye-teknologien vi kjenner fra GMax. Jernene har lave tyngdepunkt, og vekter i overgangstykket, i tåen og i hælen gjør at den vil tilgi mange av de dårlige slagene vi middelhandicappere omgir oss med.

Ballbanen er høy, som gjør at ballen lander mer vertikalt. Det skal altså bli lettere å få ballen til å bli liggende på greenen ved innspillene. Hybriden har fått en annen stållegering i slagflaten, som også har fått en mer ru overflate for høyere friksjon og mindre spinn. 

Priser

G driver, kr. 4399

G fairwaywood, kr. 2799

G hybrid, kr 2299

G crossover, kr 2299

G jern, pr. kølle, stål/grafitt kr. 1160/1315

Se også: Ping hjemmeside