Ping mener endelig å ha funnet G-punktet

HELT PÅ G: Fra venstre G SF TEC driver, G Stretch fairwayood, G hybrid, G crossover og G jern.

Pings nye G-serie gir målbare forbedringer på slagene uten å gå på bekostning av noen viktige egenskaper, lover selskapet i sin pressemelding ved lanseringen.

G driver kommer i tre utførelser: Standard, SF Tec (Straight Flight Technology) og LS Tec (Low-Spin Technology). Også G fairwaywooder lar deg velge mellom tre modeller. Nemlig Standard, SF Tec og Stretch. 

Pluss på med hybrider, jernkøller og G Crossover, en ny kategori kølle som går langt som en hybrid med kontrollen og presisjonen til jernkølle, og du forstår at Ping mener alvor. De har på en måte kommet til G-punktet … 

G-driverens mest synlige innovasjon er den nye kronen, som gjør det mulig å plassere tyngde lavt og bak i hodet. Det gir optimal plassering av tyngdepunktet, og gjør G til den mest tilgivende driveren fra Ping hittil. 

Stretch 3 er den mest interessante modellen blant fairwaywoodene med en dypere slagflate med mindre løftevinkel, og gjør Stretch 3 til et alternativ til driveren.  

Velprøvet jernkølleteknologi 

G-jernene har tatt med seg COR-Eye-teknologien vi kjenner fra GMax. Jernene har lave tyngdepunkt, og vekter i overgangstykket, i tåen og i hælen gjør at den vil tilgi mange av de dårlige slagene vi middelhandicappere omgir oss med.

Ballbanen er høy, som gjør at ballen lander mer vertikalt. Det skal altså bli lettere å få ballen til å bli liggende på greenen ved innspillene. Hybriden har fått en annen stållegering i slagflaten, som også har fått en mer ru overflate for høyere friksjon og mindre spinn. 

Priser

G driver, kr. 4399

G fairwaywood, kr. 2799

G hybrid, kr 2299

G crossover, kr 2299

G jern, pr. kølle, stål/grafitt kr. 1160/1315

Se også: Ping hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  MacKenzie Tour Open Qualifier: Canada Life Open med Mathias Lynne Schjølberg (25. mai)
  Outlaw Tour: Southern Dunes Classic med Mathias Lynne Schjølberg (26. – 28. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×