Oslo Golfklubb har gjennom Heidenreichs fond blitt tilgodesett midler for styrking av juniorarbeidet. Nå er syv spillere nominert til tiltak i regi av fondet.
pengedryss-over-oslo-juniorer

PRIORITERER JUNIORENE: Oslo Golfklubb styrker satsingen på juniorarbeidet, og har nå syv trenere som inngår i juniorteamet. Fra venstre Julian King, Stephen Newey (Headpro) Maria Jonsson, Caroline Diethelm, Fredrik Due og Jan Wojtaszek (sportslig leder i TK). Jørn Johnsen var ikke til stede da bildet ble tatt.

pengedryss-over-oslo-juniorer

pengedryss-over-oslo-juniorer

pengedryss-over-oslo-juniorer


Oslo Golfklubb ble i november tilgodesett med midler for styrking av juniorarbeidet gjennom en donasjon fra det USA-bosatte medlemmet Per Heidenreich.

Les også: Dette er Oslos rike onkel

Gjennom Heidenreichs fond vil «klubben kunne iverksette tiltak i form av samlinger, oppfølging ved turneringsdeltakelse og trening på gress når dette ikke er mulig i Norge», skriver Oslo GK i en pressemelding.

Sju nominerte

For 2013 vil Sofie Kjus Huseby, Saskia Sterud, Dorthea Forbrigd, Jarle Volden, Henrik Ditlev-Simonsen Skogseth, Kristoffer Reitan og Kristoffer Ventura nyte godt av fondet.

Spillerne vil få anledning til å delta i turneringer samt mer optimal trening gjennom sesongen i regi av klubbens trenere.

For å muliggjøre satsingen samt også oppfylle Oslo GKs forpliktelser som regionalt kompetansesenter, er trenerstaben ytterligere styrket med Jørn Johnsen.

Jonhsen, som er tilknyttet ToppGolf, vil bli del av klubbens trenerteam sammen med Caroline Diethelm, Fredrik Due, Jan Wojtaszek, Maria Jonsson, Stephen Newey og Julian King.

Midler fra fondet betyr at at Sofie Kjus Huseby og Saskia Sterud vil delta i Spanish International Strokeplay Championship i mai, med forberedelser og oppfølging i Spania.

Kristoffer Ventura vil få muligheten til å delta i kvalifisering til europatouren og British Open i mai og juni.

For klubbens collegespillere vil det bli egen nominasjon senere.

Se også: Oslo GK hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.