Møt GutteklubbenGolf – et friskt pust i norsk golfkultur. Vi deler ivrig vår lidenskap for golf gjennom morsomme og autentiske TikTok-videoer. Vår misjon? Å vise at golf er en sport fylt med glede, spenning, og fellesskap, og at den er tilgjengelig for alle – uansett alder eller erfaringsnivå.

Som en sprudlende gruppe studenter har vi tatt sosiale medier med storm, og vi brenner for å dele golfens gleder og spenninger med det norske publikummet. Med over 600,000 visninger og nesten 27,000 likes på TikTok, er vi på en rask vekstreise, og du kan følge oss på eventyret!

I vår nyeste video tar vi deg med til Bergen Golfklubb, et høydepunkt på vår foreløpige Norges-turné som offisielt sparkes i gang neste sommer. Dette er din sjanse til å få en forsmak på det som kommer; der vi vil utforske Norges beste golfdestinasjoner med ærlige vurderinger og et friskt perspektiv.

Golf er ikke bare for proffene; det er for alle som er klare for moro, spenning, og vakre landskap. Så klikk på play, lene deg tilbake, og nyt – velkommen til GutteklubbenGolfs verden!

Husk, dette er bare begynnelsen, og det er så mye mer i vente. PS: Vil du at vi skal rate din klubb? Send oss en melding på TikTok@Gutteklubbengolf.