Det spanske øyparadiset har i flere tiår tiltrukket golfere fra hele verden. Det alltid gode været gjør det mulig å reise på ferie her og spille golf, selv når Norge går de kalde månedene i møte. Selv om Mallorca er et populært feriemål, må det også legges vekt på den store mengden fantastisk golf som finnes på ferieøya. Du kan spille golf på hele 23 golfbaner, så uansett hvor lang golfferie du ønsker, vil det alltid være en ny golfbane du kan prøve. På golfferien til Mallorca vil det mallorcanske kjøkkenet lage smakfulle gastronomiske herligheter for deg, etter en herlig dag på golfbanen, som du kan skylle ned med et glass deilig lokal vin.

Det vakre landskapet på Mallorca skriker etter å bli sett. Vakre oliven- og mandeltrær som dekorerer de solfylte golfbanene er vanlig på en rekke av golfbanene. Naturen på golfbanene og på resten av øya er preget av alt fra fantastiske frodige fjellkjeder til fredelige vidder og flotte strender. Med Mallorcas 300 solskinnsdager i året kan du alltid erstatte det triste norske været med en golftur til dette vakre paradiset. Den allsidige floraen på Mallorca gir både golfspillet, så vel som hele oppholdet, en helt fantastisk atmosfære.

Når du ikke er på golfbanen, har Mallorca massevis av andre ting å tilby. Den mallorcanske kulturen er helt unik. På grunn av Mallorcas strategiske beliggenhet i Middelhavet, har øya blitt besøkt av forskjellige kulturer og sivilisasjoner i århundrer. Over tid er det etterlatt en rik kulturarv som er helt unik. På øyas mange museer, kunstutstillinger, gamle festninger og slott kan du være vitne til Mallorcas fantastiske historie og oppleve Mallorca slik øya var for flere hundre år siden.

Mallorca er et rent paradis for golfere. Så hvis du ønsker en totalopplevelse på golfturen din, så er Mallorca et trygt valg – Mallorca leverer alltid.

Les mer og bestill din golftur til Mallorca: https://www.nordicgolfers.com/no/destinasjoner/golf-i-spanien/mallorca/