Foto: Grimstad GK

En rekke golfklubber i det ganske land rundet av året med golfaktivitet utendørs eller innendørs. Se hvor det ble spilt golf, og send oss veldig gjerne bidrag også fra din klubb!

For mange golfere blir det ikke skikkelig nyttårsfeiring uten en runde golf. Enten om det foregår innendørs på simulator eller utendørs på en bane i Norge eller under sørlige breddegrader.

I denne saken presenterer vi hyggelige henvendelser redaksjonen har fått fra ivrige nyttårsgolfere.

Nyttårsfeiring med golf i Grimstad

Harald Stridsklev fra Grimstad Golflkubb forteller at 76 golfere fra Agderfylkene (bildet øverst) deltok i årets siste turnering i Grimstad. Han forteller om grønne fairwayer, vintergreener og nydelig vær.

Nyttårsturnering på Bjørnefjorden GK

31 glade golfere stilte til start i Bjørnefjorden Golfklubb sin Nyttårsturnering søndag 30. desember.  Det ble spilt ni hull stableford.

Rapportene forteller om strålende vintervær med lav sol, og rundt 0 grader i luften. Det ble en veldig bra dag for golf uten vind der Mette Karin M. Lunde vant dameklassen med 26 poeng mens Tore Ervik tok seieren i herreklassen med hele 27 poeng.

Se også: Resultater fra Bjørnefjorden GK

romjulsturnering
GLADE GOLFERE: 31 golfere spilte nyttårsturnering under gode forhold søndag. Foto: Bjørnefjorden GK

 

Fra Haldis Håpoldøy i Herdla Golfklubb har vi mottatt melding om at ble spilt golf også på Herdla golfbane på Askøy ved Bergen i romjulen og nyttårshelgen. Herdla GK er åpen med vintergreener.

I romjulen kunne vi også rapportere om Sola Gks romjulsturnering med 78 deltakere på Solastranden-banen.

Har du vært med på nyttårsfeiring med golf, eller kjenner andre som har gjort det? Send tekst og bilder til tips@golferen.no  eller til Golferens Facebookside.