Foto: Tristan Jones

Avslutningen av VP Bank Swiss Ladies Open munnet ut i en durabelig tvekamp mellom Marianne Skarpnord og lederen av Race to Costa del Sol, Atthaya Thitikul. Birdie på hullene 16 og 17 sørget imidlertid for at 18-åringen fra Thailand sikret sin andre seier for sesongen. Og at Moss & Rygge-spilleren måtte se langt etter sin andre LET-triumf i 2021.

Dermed fikk Atthaya Thitikul revansje for Aramco Team Series London-turneringen,da Marianne Skarpnord sikret sin femte LET-triumf ved å beseire det unge stjerneskuddet i omspill på Centurion Club-banen.

Marianne Skarpnord, som pyntet scorekortet med Hole in one på torsdagens åpningsrunde, endte ett slag bak vinneren med -15. Og var tross alt ganske fornøyd med turneringen, oppsummerte 35-åring sisterunden til LETs nettside:

—  Jg følte jeg spilte ganske bra i dag. Det var antagelig et par flere putter jeg skulle senket, men jeg spiller mot en spiller som rett og slett ikke gjør noen feil. Selvfølgelig ville jeg helst vunnet, men jeg er glad over å se Atthaya vinne. Hun fortjener det, og er bare så god. Jeg hadde en del gode uker, og forhåpentligvis klarer jeg å avslutte året med et par til, da kan vi kalle det en anstendig sesong.

Det gjenstår syv syv turneringer av sesongen, der Marianne Skarpnord ligger på fjerdeplass på Race ro Costa del Sol-rankingen, som ledes av denne ukens vinner.

Maiken Bing Paulsen fra Drammen GK kom på delt 54.-plass med +1 og Madelene Stavnar fra Vestfold GK på delt 66.-plass med +6. Karoline Lund fra Losby GK misset cutten med to slag på +4 og Stina Resen fra Oslo GK med åtte slag på +10.

LET-sesongen fortsetter med Lacoste Ladies Open de France 16.-18. september.

Se også: Resultater fra Sveits