Ny skins-match med Tiger live og gratis på strømme-tv

MØTES TIL SKINS 21. OKTOBER: Jason Day (f.v.), Tiger Woods, Hideki Matsuyama og Rory McIlroy møtes i en live-overført oppvisningsmatch 21. oktober. Foto: Discovery

Tiger Woods møter Rory McIlroy, Jason Day og Hideki Matsuyama i et Én mot én hull for hull matchplay-format. Skins-matchen går av stabelen den 21. oktober i forbindelse med den første PGA Tour-turneringen noen gang som spilles i Japan. Det hele strømmes live på GOLFTV.

Vi tv-seere kan glede oss over at det blir enda en live-overført skins-match med Tiger etter tapet mot Phil Mickelson i fjorårets mye omtalte The Match.

Årets utgave spilles 21. oktober som en del av ZOZO Championship-uken på Accordia Golf Narashino Country Club. Og markerer at dette blir den første PGA Tour-turneringen som går av stabelen i Japan.

Tiger/Phil-matchen i november i fjor viste seg å bli stor underholdning, som først ble avgjort på hull 22. Samtidig ble den møtt av både berettiget og uberettiget kritikk. Ikke minst for den, etter manges mening, sinnsyke premiesummen på 81 millioner kroner (9 millioner dollar) samt et spesiallaget vinnerbelte smykket med to karat diamanter og 18-karat gull.

«Bare» 3,2 millioner i Japan Skins-match

Skins-spill dreier seg om å vinne enkelthull («skins»), med en pengepremie for hvert hull. Den som bruker færrest slag på hullet vinner. Når hullet deles mellom to eller flere spillere, flyttes premien for hullet videre til neste hull.

I den grad det blir negativ kritikk mot GolfTV’s «The Challenge: Japan Skins», blir det neppe om premiepotten. Som er beskjeden sammenlignet med mye annet i profesjonell golf.

Woods, McIlroy, Day og Matsuyama skal konkurrere om totalt 3,2 millioner kroner (350.000 dollar), der verdiene på de enkelte hullene er fordelt som følger:

Hull 1 til 6: $10,000 (kr. 90.000) per skin
Hull 7 til 12: $15,000 (kr. 136.000 ) per skin
Hull 13 til 17: $20,000 kr. (181.000) per skin
Hull 18: $100,000 (kr. 905.000) super-skin

Nytt turneringskonsept

The Challenge: Japan Skins er en del av et nytt turneringskonsept, som vil arrangeres gjennom helesesongen. Tiger Woods er tiltenkt en sentral rolle. Noe han gleder seg til, forteller han i en pressemelding:

— Etter at jeg diskuterte The Challenge med GOLFTV og Discovery, visste jeg at dette var noe jeg ville være med på. Det er en fantastisk mulighet å kunne spille mot spillere som Rory, Jason og Hideki, og det blir morsomt å prøve et nytt format jeg ikke har spilt på en god stund. Vi har allerede begynt så smått med rivaliseringen.

The Challenge: Japan Skins vil sendes eksklusivt på GOLFTV 21. oktober. Turneringen sendes gratis mot registrering på GOLFTV, som er en strømmetjeneste som viser alt på PGA-touren direkte. 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Memorial Tournament med Viktor Hovland ( 1. - 4.juni)

  Korn Ferry Tour: UNC Health Championship presented by STITCH med Ktistoffer Ventura ( 1. - 4.juni)

  DP World Tour: Porsche European Open med Kristian Krogh Johannessen ( 1 .- 4.juni)


  Challenge Tour:
  D Real Czech Challenge med Jarand Arnøy og Elias Bertheussen ( 1. - 4.juni)

  LET: HelsingborgOpen : med Silje Torvund Ohma (a), Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar, Marianne Skarpnord, Renate Grimstad og Maiken Bing Palsen og Karoline Lund ( 2. -4. juni)

  LPGA: LMizhuho Americas Open ( 1. - 4.juni)

  lNordic League : Gamle Fredrikstad Open med 38 nordmenn ( (23 -28.mai )


 •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.