På Myrens Sportssenter i Oslo finnes sju av de nye supersimulatorene About Golf PGA Tour, seks finnes i Bergen og to i Bodø. Prøvespillingen ble en imponerende demonstrasjon. SE VIDEO.
ny-innend-rsopplevelse-p--myrens-i-oslo

NATURTRO: De nye About Golf PGA Tour-simulatorene gir en svært realisk golfopplevelse.

ny-innend-rsopplevelse-p--myrens-i-oslo

VELKOMMEN INN! Simulatorsjef Simen Fulland og køllemaker Geir Vasenden er mektig stolt av de nye Abour Golf PGA Tour-simulatorene hos Custom Golf på Myrens Sportssenter i Oslo.
ny-innend-rsopplevelse-p--myrens-i-oslo

UTROLIG GRAFIKK: Grafikken til About Golf PGA Tour-simulatorene overgår alt vi har sett tidligere. Her fra Spyglass Hill-banen i California.

ny-innend-rsopplevelse-p--myrens-i-oslo


Det spørs om ikke Custom Golf i Oslo bør spørre Orkla-general Stein Erik Hagen om å få låne Noras slogan «Nærmere nattur’n kjæm du itte».

De sju nye simulatorene fra About Golf, som ble installert og finjustert hos Custom Golf i begynnelsen av oktober, har nemlig den mest imponerende grafikken vi noen gang har sett.

Ja, det er faktisk slik at vi med tendens til høydeskrekk kjenner at det hugger litt til i magen når en entusiastisk simulatorsjef hos Custom Golf, Simen Fulland, demonstrerer de mest imponerende helikoptereffektene på skjermen.

Høyhastighetskameraer

De nye høyhastighetskameraene avbilder de spesiallagede ballene så mange ganger per sekund at en vanlig hacker blir svimmel. Og sannsynligvis verken trenger eller forstår all informasjonen om ballens flukt heller.

Men for tilpasning, som Custom Golf er store og gode på, er simulatorene en godtebutikk for køllemaker Geir Vasenden & co.

Også for spillere som har et noe mer seriøst forhold til golfen gir About Golf PGA Tour-simulatorene informasjon som er nyttig og begripelig i treningsøyemed.

Det eneste vi ikke lot oss blende fullt like mye av var systemene som viser onduleringene på greenene.

Man kan velge mellom å få helninger vist som fargekoder eller som rutemønster. Tradisjonelt er sistnevnte det mest begripelige.

Hos About Golf-simulatorene er det i tillegg til rutenettet imidlertid også en hel del prikker som beveger seg i den retningen det heller. For oss ble det overfortydelig og unødvendig, og distraherte mer enn det hjalp.

En mulighet for å slå av de løpende prikkene bør vurderes i fremtidige utgaver.

Sverger til HD

Det finnes altså seks av About Golf PGA Tour-simulatorene i Bergen også, forteller daglig leder Erik Frønsdal ved Bergen Golfsenter.

— Ved siden av åtte HD-maskiner, som vi vel fortsatt mener er hakket vassere, men der er jo smaken som baken, sier han.

Se også:
Custom Golf hjemmeside
Bergen Golfsenter hjemmeside

SE VIDEO AV GRAFIKKEN UNDER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.