Caroline Westrups nye sjanse på LPGA, Andreas Halvorsens canadaturnering, tre mann på challengetour og 13 på Nordic League topper turneringshelgen.

Blant de norske står Suzann Pettersen over mens Caroline Westrup fra Bærum har fått plass i startfeltet, og en ny LPGA-sjanse, når ShopRite LPGA Classic spilles i New Jersey 3.-6. juni.

— Jeg fikk dessverre en dårlig start på turneringen forrige uke, og selv om jeg spilte greit ble det vanskelig å komme tilbake. Det blir veldig gøy å fortsette å spille LPGA, denne uken på en bane jeg liker veldig godt, sier Westrup i en pressemelding fra Norges Golfforbund.

Se også: Livescoring fra New Jersey

HELLER IKKE ANDREAS HALVORSEN hadde noen stor turnering da han misset cutten i sin første turnering på MacKenzie Tour, PGAs canadiske rekrutteringstour.

Denne uken får 19-åringen en ny sjanse i Bayview Place Island Savings Open i British Columbia.

Se også: Livescoring fra Canada

16 norske herrer på to tourer

Espen Kofstad og Eirik Tage Johansen misset begge to i Tsjekkia-turneringen forrige uke. Denne uken får de selskap av Kristian Krogh i Swiss Challenge, med forhåpentligvis alle tre med helt til søndag.

Se også: Livescoring fra Sveits

PÅ NORDIC LEAGUE, som denne uken er tilbake i Danmark, blir det spennende å se om Mathias Lynne Schjølberg kan følge opp sin pene sjetteplass fra Landskrona i forrige uke.

Eller vil Jyske Bank PGA Championship vise seg å bli suksess for evigunge Christian Aronsen? 39-åringen har en strålende sesong så langt, og er på åttendeplass, og beste nordmann, på rankingen.

Sett sammenlagtstillingen? Nordic League-rankingen

Totalt 13 nordmenn stiller til start i Silkeborg torsdag til lørdag.

Se også: Livescoring fra Danmark