BORRE 20160628: Bilder fra Team Norway samling på Borre GK 28.06.2016. Foto: Benjamin A. Ward / NGF/Ward

De gode norske collegeresultatene fortsetter å tikke inn fra USA. Den siste uken har nordmenn inntatt alle de tre trinnene på seierspallen, enten for lag eller individuelt.

Collegegolfen denne uken ga en norsk seier for femte uke på rad. Den kom ved Viktor Hovland.

Sammen med sitt universitet Oklahoma State tok  Miklagard-spilleren seieren i Golf Club of Georgia Collegiat i Alpharetat, Georgia, tre slag foran Texas, med Kristoffer Reitan på laget.

Individuelt ble Hovland delt tolvtemann med -3, mens Reitan kom på delt 49.-plass med +1.

Dorthea Forbrigd var i Simpsonville i Kentucky og spilte Cardinal Cup for East Carolina-universitetet. Det endte med andreplass individuelt med +2. Tidligere i høst har Oslo-spilleren én seier individuelt og én for lag, og har virkelig fått en kanonstart på høstsemesteret.

Også Karoline Stormo var med i turneringen, og ble nummer 34 med +13.

Flere pallplasseringer i collegegolfen

Pallplassering ble det også for Lars Sandvoll fra Fana GK og Michell Forsland fra Oppegård GK.

Bergenseren tok delt tredjeplass individuelt i  Camden Collegiate Invitational i Camden i Sør-Carolina. Med -2 var Sandvoll ett slag fra andreplassen og to slag fra seieren.

40th Annual FIU Pat Bradley i Sarasota i Florida kom Michelle Forsland på tredjeplass individuelt, og var med på Jacksonvilles lag som kom på andreplass i lagkampen. Oppegård-spilleren har én individuell seier i Jacksonvile Classic for tre uker siden.

I Terrier Intercollegiate i Spartaburg, Sør-Carolina, ble det delt sjuendeplass individuelt på Maiken Bing Paulsen, som vant Bill Berg Invitational i Nord-Caroline for en uke siden.

William Buhl kom på delt tolvteplassRoyal Oaks Intercollegiate i Dallas, Texas, mens Knud Andreas Krokeide ble delt 21Quail Valley Collegiate Invit. i Vero Beach, Florida.

I Kailua Kona på Hawaii kom Sandra Nordaas på delt 47.-plassNanea PAC 12 Preview.