Foto: Privat

Jason Kelly var ett slag fra å gå videre i U.S. Open-kvaliken. Men får likevel oppleve stemningen på Pinehurst, som caddie for kompisen Simon Griffiths.
nordmann-til-u-s--open---151--som-caddie

NORSK REPRESENTANT I U.S. OPEN: Jason Kelly var ett slag fra å gå videre i kvalifiseringen til U.S. Open. Men får likevel oppleve Pinehurst som caddie for en av sine beste venner: Engelskmannen Simon Gritffiths, som ble nummer to i U.S. Open kvaliken på Walton Heath-banen mandag.

Jason Kelly dro til Florida for å forsøke å komme seg gjennom kvaliken til U.S. Open, som spilles på Pinehurst No.2 fra 12. til 15. juni.

Wentworth-spilleren, som representerer Norge, misset imidlertid med ett slag i første kvalifiseringsturnering.

— Men han skal være caddie for en av sine beste venner i U.S, Open, forteller mor, og manager, Tone-Marie Kelly til Golferen.no.

Engelskmannen Simon Griffiths, som til daglig spiller på Asia-touren sammen med Elias Bertheussen, kom nemlig på delt andreplass med -7, ett bak Shane Lowry, i kvalikturneringen på Walton Heath i England.

Før kursen settes mot North Carolina og Pinehurst, skal Kelly spille challenge-turneringen Fred Olsen Challenge de España. Der har NGF gitt ham og Stian K. Hansen etterlengtete wildcards sammen med Anders Engell.

Se også: U.S. Open hjemmeside

Les også: Gode nok til å bli satt pris på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.