Nå kan du slå av vibrasjonene i Golfer 2

TOK TIL FORNUFTEN; TomTom tok kritikken av Golfer 2 ad notam, og var raskt ute med en programvareoppdatering som gjør at man kan slå av vibrasjonene og automatisk slagregistrering. Flott levert! Foto: TomTom

Dagen etter at Golferen publiserte testen med en knusende dom over vibrasjonene og den automatiske slagregisteringen i GPS-klokken Golfer 2 fikset TomTom problemet.

— Dagen etter at dere skrev om at vibrasjonene i Golfer 2 var mer til irritasjon enn til glede, kom TomTom med en software-oppdatering , forteller Ole Chr. Selbekk i leverandøren Chrisco Sport AS på telefonen til Golferen.

— Dermed går det nå an å både slå av vibrasjonene og den automatiske slagregistreringen som klokken har, fortsetter Selbekk.

Fikk du med deg denne? TomTom Golfer 2 kunne vært helt perfekt

Golfer 2 kritisert fra flere

Golferen er langt fra de eneste som har kritisert vibreringen og den automatiske slagregistreringen.

— Vi spilte tre runder med Golfer 2, og automatisk slagregistrering var et konstant irritasjonsmoment, skriver det engelske nettstedet Wareable i sin test. Og fortsetter:

— I følge Golfer 2 var vår score 180, 140 og 78, mens den i virkeligheten var 99, 99 og 87.

Det samme irritasjonsmomentet opplevde vi i vår test, og etter at den ble publisert mandag 25. juli har golfere kontaktet redaksjonen og luftet tilsvarende frustrasjoner.

— Den registrerte et slag da jeg la armene i kors mens jeg ventet på at en av mine medspillere skulle gjøre seg ferdig med sitt slag, En annen gang registrerte den et slag da jeg slang bagen opp på skulderen, fortalte én golfer til redaksjonen.

I følge leverandøren skjer oppdateringen automatisk neste gang GPS-klokken kobles til for lading. Under forklares hvordan du som spiller stiller inn klokken dersom du vil ta bort vibrasjon eller automatisk slagregistrering. Med den funksjonen innkoblet ser vi i Golferen ingen grunn til å gi TomTom Golfer 2 annet enn vår varmeste anbefaling.

Les vår opprinnelige test her.

Anbefalt utpris: Kr. 2399

Norsk agent: Chrisco Sport AS

TomTom Golfer 2 oppgradering

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: AT&T Byron Nelson  (12. – 15. mai)

  Korn Ferry Tour: Visit Knoxville Open med Kristoffer Ventura (12. – 15. mai)

  DP World Tour: Soudal Open med Espen Kofstad og Kristian Krogh (12. – 15. mai)

  Nordic League: Rewell Elisefarm Challenge  med Torbjørn Johansen, Martin Ulseth, Sebastian Eidsæther Syhrog Mats Heien (10. – 12. mai)

  Ladies European Tour:Aramco Team Series – Bangkok med Marianne Skarpnord og Karoline Lund  (12. – 14. mai)

  LET Access Series: Flumserberg Ladies Open med  Dorthea Fobrigd, Tina Mazarino, Michelle Forsland og Celine Karlung  (12. – 14. mai)

  LPGA: Cognizant Founders Cup (12. – 15. mai)

  Norgescup: Garmin Norgescup Larvik GK   (4. – 15. mai)

  College:  NCAA Franklin Regional  med Emilie Øverås 9. – 11. mai)

  College:  NCAA Tallahassee Regional  med Franzizks Sliper og Anna Cathrine Kreklin 9. – 11. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×