Martin Ødegaards agent gjorde albatross

Den kjente landslagsspilleren og fotballagenten Tore Pedersen, nå aktuell som Martin Ødegaards agent, gjorde sin andre albatross i Dubai tirsdag. Kompis Mini Jakobsen foreviget øyeblikket. SE VIDEO.

martin--degaards-agent-gjorde-albatross


ALBATROSS? BARNEMAT DET! Tore Pedersen slår ut med armene på greenen til hull 13 på Els Course i Dubai. «Har ikke med meg putter», sier han til kameramann Mini Jakobsen.

Albatross, som er hole-in-one på et par-4-hull, to slag på et par-5-hull eller tre slag på et par-6-hull, er den mest sjeldne prestasjonen i golf.

Nå kan Tore Pedersen, eks-landslagspiller med 45 landskamper mellom 1990-99, for andre gang smykke seg med å ha gjort albatross.

Føste gang for Tore P. var på Hafjells hull 8 i 2007. Albatross er en så sjelden prestasjonen at det i hele golfhistorien bare har vært gjort 41 ganger i profesjonelle turneringer.

I majorturneringer har det skjedd kun 22 ganger, første gang ved Young Tom Morris i The Open 1870, siste gang ved Nick Watney i US Open 2012.

— Det var på hull 13 på Els Course i Dubai, forteller Tore Pedersen til Golferen.no om sin albatross tirsdag 24. februar.

Hullet er et par-5-hull som måler 440 meter, og det var lett motvind.

— Han slo driver og så et firerjern fra 180 meter, forteller medspiller, og videofotograf for anledningen, Mini Jakobsen.

Og om Mini ikke kan skryte på seg å også være medlem av albatross-klubben, så kan han i det minste briljere med at han har 20 landskamper flere enn kompisen.

— Og jeg er sikker på at den dagen jeg får albatross er det fordi ballen spretter spretter 200 meter på en vei, sukker Mini.

Har du fått albatross, eller spilt med noen som gjorde det? Fortell oss om det i kommentarfeltet under eller på Golferen.no sin Facebook-side.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 • PGA Tour: Memorial Tournament med Viktor Hovland ( 1. - 4.juni)

  Korn Ferry Tour: UNC Health Championship presented by STITCH med Ktistoffer Ventura ( 1. - 4.juni)

  DP World Tour: Porsche European Open med Kristian Krogh Johannessen ( 1 .- 4.juni)


  Challenge Tour:
  D Real Czech Challenge med Jarand Arnøy og Elias Bertheussen ( 1. - 4.juni)

  LET: HelsingborgOpen : med Silje Torvund Ohma (a), Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar, Marianne Skarpnord, Renate Grimstad og Maiken Bing Palsen og Karoline Lund ( 2. -4. juni)

  LPGA: LMizhuho Americas Open ( 1. - 4.juni)

  lNordic League : Gamle Fredrikstad Open med 38 nordmenn ( (23 -28.mai )


 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.