Den kjente landslagsspilleren og fotballagenten Tore Pedersen, nå aktuell som Martin Ødegaards agent, gjorde sin andre albatross i Dubai tirsdag. Kompis Mini Jakobsen foreviget øyeblikket. SE VIDEO.
martin--degaards-agent-gjorde-albatross

ALBATROSS? BARNEMAT DET! Tore Pedersen slår ut med armene på greenen til hull 13 på Els Course i Dubai. «Har ikke med meg putter», sier han til kameramann Mini Jakobsen.

Albatross, som er hole-in-one på et par-4-hull, to slag på et par-5-hull eller tre slag på et par-6-hull, er den mest sjeldne prestasjonen i golf.

Nå kan Tore Pedersen, eks-landslagspiller med 45 landskamper mellom 1990-99, for andre gang smykke seg med å ha gjort albatross.

Føste gang for Tore P. var på Hafjells hull 8 i 2007. Albatross er en så sjelden prestasjonen at det i hele golfhistorien bare har vært gjort 41 ganger i profesjonelle turneringer.

I majorturneringer har det skjedd kun 22 ganger, første gang ved Young Tom Morris i The Open 1870, siste gang ved Nick Watney i US Open 2012.

— Det var på hull 13 på Els Course i Dubai, forteller Tore Pedersen til Golferen.no om sin albatross tirsdag 24. februar.

Hullet er et par-5-hull som måler 440 meter, og det var lett motvind.

— Han slo driver og så et firerjern fra 180 meter, forteller medspiller, og videofotograf for anledningen, Mini Jakobsen.

Og om Mini ikke kan skryte på seg å også være medlem av albatross-klubben, så kan han i det minste briljere med at han har 20 landskamper flere enn kompisen.

— Og jeg er sikker på at den dagen jeg får albatross er det fordi ballen spretter spretter 200 meter på en vei, sukker Mini.

Har du fått albatross, eller spilt med noen som gjorde det? Fortell oss om det i kommentarfeltet under eller på Golferen.no sin Facebook-side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.