Caroline Martens hadde en sterk sesongstart med femteplass i premieren av årets LET Access Tour i Frankrike. Hun satser på at bra resultater blir springbrettet videre, forteller hun til Golferen.no.
martens----151--let-access-f-rstepri-i--r

SATSER PÅ ACCESS-TOUREN: Caroline Martens fra Haga Golfklubb åpnet med en sterk femteplass i Terre Blanche Ladies Open på Golf de Terre Blanche
nær Nice i Frankrike.

martens----151--let-access-f-rstepri-i--r

martens----151--let-access-f-rstepri-i--r

martens----151--let-access-f-rstepri-i--r


Caroline Martens har fått flere invitasjoner, og kommer temmelig sikkert til å spille minst fire-fem europaturneringer i år. Men reglene gjør at hun likevel satser mest på nivået under.

— Man må være med i minst seks LET-turneringer for at det skal telle på rankingen. Derfor får Access-touren full oppmerksomhet.

— Jeg kommer selvfølgelig til å spille de LET-turneringene jeg kommer med i, forsikrer hun.

— Men fokusen min kommer til å være på turneringene på LET Access, der topplasseringer gir plass i europaturneringene.

Dermed kan hun komme opp i det magiske antallet på seks turneringer. Femteplassen i Terre Blanche Ladies Open var for eksmpel bare ett slag fra å gi plass i denne ukens europaturnering i Marokko.

I bra form

Caroline avsluttet turneringen nær Nice med en runde på to under par, 71. Den innholdt én eagle, fem birdier, to bogeyer og én trippelbogey.

— Det er klart det er surt med trippelbogeyen, men det slikt som skjer, sier hun.

— Men likevel er jeg fornøyd. Jeg er i god form og har spilt bra hele uken, og på lørdag klarte jeg også å sette puttene.

Nå blir det trening hele påsken, og så avreise til Frankrike igjen for neste LET Access-turnering for jenta som denne sesongen har skiftet hjemmeklubb fra Tyrifjord til Haga.

— Jeg elsker Tyrifjord Golfklubb, og kommer til å spille der en hel del også i år. Men jeg bor ved Haga og trener på Haga, sier hun.

— Derfor fant jeg ut at det var mest praktisk å også representere Haga GK. Og forhåpentligvis gjøre en innsats for å få fram flere jenter derfra, avslutter Caroline Martens.

Se også: Resultater fra Nice

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.