Den hestehalekledde, karismatiske tyskeren Marcel Siems ønske om å vinne en majorturnering er sterkt, og skiftet av golfmerke til Wilson skal være et ledd i dette.
marcel-siem-skifter-til-wilson

BILR WILSON-SPILLER: Med lagkemerater som major-vinnerne Padraig Harrington og Paul Lawrie håper Marcel Siem at også han skal kunne sikre seg et av de største mersterskapene.

Marcel Siem vant sin tredje europatour-tittel i mars, og skal spille med den siste Wilson Staff FG Tour M3-jern (4-PW) og FG Tour TC-wedger.

33-åringen debuterer med sitt nye utstyr i Volvo Golf Champions, europatourens mestermøte i Sør-Afrika, 9. til 12 . januar.

Tyskeren, som for en stor del tilbrakte 2013-sesongen på PGA Tour i USA, blir kollega majorvinnerne Padraig Harrington og Paul Lawrie.

Siem håper sine europeiske lagkamerater skal inspirere ham til følge i Bernhard Langers fotspor når det gjelder majortriumfer.

De nye Wilson Staff FG Tour M3-jern er smidd i 8620 karbonstål, og med en matt, svart PVD-overflate. FG Tour TC-wedgene har en ny type laserskårne riller, som skal økt spinn og kontroll.

Se også: Wilson Golf hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.