Selv om Hunter Mahan dro hjem etter to runder av RBC Canadian Open fikk han likevel gullbelagt putter fra Ping. Men med sin datters navn, fødselsdato og vitale data inngravert.
mahan-fikk-likevel-gullputter-fra-ping

GULLPUTTER I FØDSELSGAVE: Hunter Mahan ledet RBC Canadian Open da han måtte trekke seg for å rekke konas fødsel av deres førstefødte. Likevel fikk han en gullbelagt kopi av sin Ping Scottsdale TR Anser2-putter.

mahan-fikk-likevel-gullputter-fra-ping

MAHANS GULLPUTTER: Hunter Mahan fikk denne gullbelagte Ping Scottsdale TR Anser2-putteren inngravert med datterens navn, fødselsdato og vitale data.

mahan-fikk-likevel-gullputter-fra-ping

mahan-fikk-likevel-gullputter-fra-ping

mahan-fikk-likevel-gullputter-fra-ping


Ping har lang tradisjon med å gi sine vinnere en gullbelagt Ping-putter. Men det var datterens navn som stod inngravert på den gullbelagte Scottsdale TR Anser2-putteren som Hunter Mahan nylig ble tildelt.

I juli ledet Mahan RBC Canadian Open etter to runder da han fikk en telefon om at fødselen var i gang i Dallas for hans kone Kandi.

Bare minutter før starten av tredje runde trakk Mahan seg fra turneringen, og fløy hjem for å være til stede under fødselen av parets første barn, Zoe.

Unike omstendigheter

— Vi får aldri vite om Hunter ville ha holdt hele veien, og vunnet, den uken, sier Ping-sjef John Solheim i en pressemelding.

— Men omstendighetene var så spesielle at vi ønsket å skape et varig minne for Hunter, Kandi og Zoe, som alltid vil minne dem om denne spesielle dagen.

— En barnefødsel er en vinner uansett hvordan man ser på det, så vi tenkte at vi skulle gjøre noe morsomt ut av det, sier norskættede Solheim, som er kjent for sine sterke familietbånd.

— Som alltid laget vi to gullbelagte versjoner av hans Scottsdale TR Anser2-putter. Den ene ble gitt til Hunter og den andre vil ligge i vårt gullputtervelv i Phoenix sammen med mer enn 2800 Ping-puttere.

— Dette er utrolig kult og mer enn man kan forvente. Jeg setter pris på dette, sier Mahan fra The Barclays, den første turneringen i FedEx Cup-sluttspillet.

Se video fra Ping Gold Putter Vault:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.