Ledige starttider på golfreiser til Old Course i april, mai og juli

Bærer du på drømmen om å spille Old Course i St. Andrews før du dør, er det mulig å bestille startider i vår og sommer.

ledige-starttider-p--golfreiser-til-old-course-i-april--mai-og-juli


SWILKEN BRIDGE: I år har du muligheten til å gå over verdens mest kjente golfbro over verdens mest kjente bekk på verdens mest kjente golfbane.

Old Course i St. Andrews, Home of Golf, er omspunnet med myte etter myte.

Én er at det er vanskelig å få spilt der. Det er bare delvis riktig. Gjestespillere kan nemlig legge navnet sitt i greenfeekøen dagen før, og håpe på å bli trukket ut.

Ofte blir du trukket ut, men det kan også hende at navnet ditt ikke er blant de som trekkes i starttidlotteriet i firetiden dagen før.

Har du begrenset med tid, og vil være garantert å få starttid, så må du bestille. Og der er myten helt korrekt: Det er omtrent umulig.

I alle fall å gjøre det på egen hånd. Tilgjengelige starttider er som oftest kjøpt opp lang tid i forveien. Ofte av turoperatører, som igjen selger starttidene videre til sine kunder.

27. april, 30. mai og 18. juli
Nylig datt det en e-post ned i innboksen til redaksjonen fra Tayleur Mayde Golf om at de kan tilby Golferen.no sine lesere ledige starttider på Old Course 27. april, 30. mai og 18. juli i år.

Tayleur Mayde Golf (fiffig navn!) kaller seg en av de ledende golfturopertørene i Storbritannia. Vi må ærlig innrømme at for oss er selskapet et nytt bekjentskap, og Golferen.no kan derfor ikke gå god for akkurat den påstanden.

Men bortsett fra det virker selskapet allright nok, det, og vi vet at administrerende direktør Jeremy Findlay har nærmere 20 års erfaring fra golfturisme, hvorav de siste 12 fra Tayleur Mayde.

Selskapet spesialiserer seg på turer til de flotteste banene i Irland og Skottland, og lover å ta bort byrdene ved å bestille starttider, fly, hotell og leiebil, som de hevder å tilby til konkurransedyktige priser.

Tayleur Mayde tilbyr seks forskjellige skotske rundreiser og fem irske, hver med forskjellige alternativer av golfbaner og golfhotell.

Følg linken til Tayleur Mayde Golf  om du vil vite mer.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×