Bærer du på drømmen om å spille Old Course i St. Andrews før du dør, er det mulig å bestille startider i vår og sommer.
ledige-starttider-p--golfreiser-til-old-course-i-april--mai-og-juli

SWILKEN BRIDGE: I år har du muligheten til å gå over verdens mest kjente golfbro over verdens mest kjente bekk på verdens mest kjente golfbane.

Old Course i St. Andrews, Home of Golf, er omspunnet med myte etter myte.

Én er at det er vanskelig å få spilt der. Det er bare delvis riktig. Gjestespillere kan nemlig legge navnet sitt i greenfeekøen dagen før, og håpe på å bli trukket ut.

Ofte blir du trukket ut, men det kan også hende at navnet ditt ikke er blant de som trekkes i starttidlotteriet i firetiden dagen før.

Har du begrenset med tid, og vil være garantert å få starttid, så må du bestille. Og der er myten helt korrekt: Det er omtrent umulig.

I alle fall å gjøre det på egen hånd. Tilgjengelige starttider er som oftest kjøpt opp lang tid i forveien. Ofte av turoperatører, som igjen selger starttidene videre til sine kunder.

27. april, 30. mai og 18. juli
Nylig datt det en e-post ned i innboksen til redaksjonen fra Tayleur Mayde Golf om at de kan tilby Golferen.no sine lesere ledige starttider på Old Course 27. april, 30. mai og 18. juli i år.

Tayleur Mayde Golf (fiffig navn!) kaller seg en av de ledende golfturopertørene i Storbritannia. Vi må ærlig innrømme at for oss er selskapet et nytt bekjentskap, og Golferen.no kan derfor ikke gå god for akkurat den påstanden.

Men bortsett fra det virker selskapet allright nok, det, og vi vet at administrerende direktør Jeremy Findlay har nærmere 20 års erfaring fra golfturisme, hvorav de siste 12 fra Tayleur Mayde.

Selskapet spesialiserer seg på turer til de flotteste banene i Irland og Skottland, og lover å ta bort byrdene ved å bestille starttider, fly, hotell og leiebil, som de hevder å tilby til konkurransedyktige priser.

Tayleur Mayde tilbyr seks forskjellige skotske rundreiser og fem irske, hver med forskjellige alternativer av golfbaner og golfhotell.

Følg linken til Tayleur Mayde Golf  om du vil vite mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.