Meddesigner og tidligere Open-mester Louis Oosthuizen bekreftet å spille sitt første signaturdesign ved AfrAsia Bank Mauritius Open 2023, dager etter innvielsen

(Bel Ombre, Mauritius – 23. november 2023) Den høyt forventede La Réserve Golf Links ved Heritage Golf Club, Mauritius, åpner offisielt for spill dager før den samgodkjente DP World Tour/Sunshine Tour AfrAsia Bank Mauritius Open, 14.-17. desember, hvor golfbanens meddesigner og tidligere Open-mester, Louis Oosthuizen, vil konkurrere.

Louis, som vant 2010 Open på St Andrews, designet det som er det indiske havs første og eneste moderne linksbane sammen med den anerkjente banearkitekten Peter Matkovich. Ved å bruke det naturlige landskapet og dramatiske høydeforskjeller til å definere hvert hull, sa han: “Min kjærlighet til links, den reneste formen for golf, vil bli opplevd på hvert hull på La Réserve Golf Links.

“Jeg har en ekte lidenskap for links-golf og måten du må strategisk arbeide deg rundt en golfbane på, ved å bruke en rekke forskjellige slag. Links-golf utfordrer ditt sinn, og ditt spill og det er derfor La Réserve Golf Links er et så fantastisk prosjekt å være hjertet av.”

Inspirert av de ville åpne områdene til de store kystlinkene, er La Réserve Golf Links, en GEO-sertifisert utvikling, hånd i hånd med naturen, og ligger ved siden av et UNESCO Man and Biosphere Reserve. En opplevelse av ren dramatikk for klubbmedlemmer, deres gjester og Heritage Resorts, denne spennende nye banen tilbyr langtrekkende utsikt over tropiske bukter, sandstrender og Det indiske hav.

Skapt langs den sørlige kysten av Mauritius, er Heritage Golf Club et verdens topp 100 luksus golf- og strandresort, hvor golfere, venner og familier får sjeldne muligheter til å oppleve golf i verdensklasse og skape uforglemmelige minner på et av de vakreste stedene på jorden.

Jonathan Menteath, daglig leder av Heritage Golf Club, la til: “La Réserve Golf Links er en ekstraordinær bane i verdensklasse, og en spillveksler for Mauritius.

“Ved å legge til vår nye GolfZon Leadbetter Academy i miksen – den første og eneste av sitt slag i det indiske hav – kombinerer vi alle nødvendige ingredienser for å bygge vårt rykte som en av verdens mest ettertraktede golfdestinasjoner.”

Med et opphold på Heritage Resorts vil gjestene nyte eksklusiv tilgang til La Réserve Golf Links og all komfort og gjestfrihet av de to luksuriøse, femstjerners strandresortene – Heritage Le Telfair, en del av Small Luxury Hotels omsorgsfulle samling, og den familievennlige all-inclusive Heritage Awali – inkludert den ultimate luksusopplevelsen ved sitt slott fra det 19. århundre.

For mer informasjon om Heritage Golf Club, vennligst besøk https://heritagegolfclub.mu/

For mer informasjon om Heritage Resorts, vennligst besøk https://heritageresorts.mu/