Foto: NGF/Ward

Før han skadet seg i leggen på en treningstur i august var Kristian Krogh i Topp 20 på challengetourens ranking, som vil gi kortet til neste års europatour. To turneringer etter skaden har ført ham nesten helt opp igjen.

Det gjenstår fire turneringer av challenge-sesongen. Etter delt 20.-plass i Hopps Open de Provence for to uker siden og niendeplass i forrige ukes Open de Portugal at Royal Óbidos har 26-åringenrykket fram til 21.-plass på Road to Mallorca-rankingen,, hvor de 20 beste etter finalen i november vil rykke opp.

I portugal-turneringen hadde Krogh runder på 67-66-74-70 . Det ga -11, som var åtte slag bak vinneren, Michael Schneider fra Tyskland.

34- åringen fra Espen Kofstad Oslo GK var ikke med i Portugal, men ligger pent og trygt innenfor Topp 20 med sin niendeplass..

Med så få turneringer igjen på challengetourens terminliste, skal mye gå galt om ikke Espen Kofstad havner Topp 20, og får fast plass europeisk golfs eliteserie igjen. Vi tror også Kristian Krogh klarer opprykk med den formen han har vist i år!

Elias Bertheussen fra Byneset GK misset cutten etter i Portugal etter 71-73

Se også: Resultater fra Potrugal