Vi gjetter at Kristoffer Ventura var litt lettere til sinns da han gikk av siste green i Valero Texas Open søndag enn han hadde vært de øvrige tre dagene.To under par 70-runden søndag ble hans klart beste i turneringen, og ga 26-åringen et løft på to plasseringer på resultatlisten.

Den delte 75.-plassen Oaks-banen til TPC San Antonio i Texas ga imiderltid dessverre ikke det løftet på FedEx Cup-rankingen som mossingen og resten av Golf-Norge nok hadde håpet på.

Kristoffer gikk inn i turneringen som nummer 124 på Fed Ex Cup-listen, der de 125 beste etter sesongavslutningen i august beholder kortet som gir de verdifulle spille-rettighetene på PGA Tour i 2021/22-sesongen.

Og til tross for at han klarte cutete måtte han innse at han falt fire plasseringer, og forlot turneringen i Texas på 128.-plass i Fed Ex Cup, tre plasseringer bok Topp 125.

i Texas

Spieths første seier på fire år

Selv om det ikke ble så mye norsk jubel å høre i Texas, fikk Valero Texas Open en meget populær vinner i Jordan Spieth, som ikke har vunnet på touren siden The Open i 2017.

Med -18 endte 27-åringen to slag foran Charley Hoffman, som i sin tur var to slag foran engelskmannen Matt Wallace på tredjeplass.

Jordan Spieth, Charley Hoffman, Matt Wallace og de øvrige 47 i Topp 50 på verdensrankingen, blant dem Viktor Hovland på 14.-plass, setter nå kursen mot sesongens største og vakreste eventyr i The MastersAugusta National-banen torsdag til søndag.

Se også: Resultater fra San Antonio