Torsdag 2. mai vil drivingrangen hos Moss & Rygge GK være fullspekket av utstyr, og gi deg anledning til å for teste de heteste 2013-nyhetene utendørs.
klart-for-stor-superdemo-p-aring--evje

KLART FOR SUPERDEMO: Som vanlig innleder Moss og Rygge-pro Bengt Arne Lien sesongen med å arrangere stor, utendørs demodag på Evje Golfparks drivingrange hos Moss og Rygge Golfklubb.

klart-for-stor-superdemo-p-aring--evje

PING ANSER: Test de nye Ping Anser-jernene i friluft på Evje Golfpark torsdag.
klart-for-stor-superdemo-p-aring--evje

TAYLORMADE R1-DRIVER: TarylorMades hete nye driver R1 er blant godbitene som vises fra på demodagen hos Moss og Rygge Gofklubb torsdag 2. mai klkoken 16 til 20.

klart-for-stor-superdemo-p-aring--evje


Moss & Rygge GKs headpro Bengt Arne Lien er stolt over å nok en gang kunne ønske velkkommen til utendørs, felles demodag for de store leverandørene.

Mange av de store merkene blir representert på demodagen, som altså er fra klokken 16 til 20 torsdag 2. mai på drivingrangen til Evje Golfpark mellom Moss og Larkollen.

Du vil finne alle de hete nyhetene fra merker som Bridgestone, Callaway, Cleveland, Cobra, Nike, Mizuno, Ping, TaylorMade, Titleist og Wilson.

Det blir selvfølgelig mulig å få målt slagene både med radarmåleren TrackMan og Nikes Launch Monitor.

I tillegg vil Moss & Rygge Golfklubbs proer være tilstede og gi gratis tilpasning, svingvurderinger og andre tips til deltakerne.

— Det blir akkurat samme opplegg som tidligere år, og jeg gleder meg til å nok en gang kunne ønske velkommen til stor utendørs demodag, sier Moss og Rygge-pro Bengt Arne Lien.

Kragerø først ute

Normalt er Moss og Rygge-pro Bengt Arne Lien først ute med superdemo.

Men i år må han finne seg i å bli slått av Kragerø GK, som hadde sin superdemo lørdag 27. og søndag 28. april.

— Det var også turnering begge dager, med cirka 85 startende hver dag. I tillegg så var det tokøllers konkurranse med wedge og putter på korthullsbanen, der deltakerne måtte bruke køller fra våre samarbeidpartners, forteller pro Mikael Löfström til Golferen.no

Han forteller også at alle gruppene fikk en GolfBuddy Voice GPS til disposisjon på banen.

— Ute på banen sto også leverandørene på hver sitt hull, der samtlige deltakere fikk en ekstra sjanse til å slå med en av årets nye drivere.

Löfström Callaway Golf, Odyssey, Nike Golf, Taylor Made, Titleist, Cobra, Cleveland og GolfBuddy var representert på superdemoen.

Se også: Moss og Rygge GK hjemmeside

Flere demodager:

Haga GK: Toppgolfs store demodager tirsdag 7. og onsdag 8. mai, begge dager klokker 15 til 19.
Hauger GK: Demodager 5. og 14. mai med custom fitting begge dager.

Kjenner du til når det skal arrangeres demodager i golfklubbene land og strand rundt? Fortell oss i kommentarfeltet under, på Golferens Facebook-side eller fortell om det hos våre samarbeidspartner Golfsnakk.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.