Kan du tjene på golfbetting?

Det å spille på golf er noe som er mer og mer populært, også i Norge

Det å spille på golf er noe som er mer og mer populært, også i Norge

Kanskje er det fordi vi endelig har en mannlig golfspiller som kan hevde seg noenlunde i verdenstoppen med Viktor Hovland? Ikke for det, vi har jo også hatt Suzann «Tutta» Pettersen, men hennes største suksesser kom i en tid hvor sosiale medier ikke var like store og det rett og slett ikke ble en like bred oppmerksomhet på det.

Og det er ingen tvil om at gamblingmarkedet har virkelig eksplodert de siste årene, hvor nordmenn er en veldig stor del av det! Så den økte interessen på golfspillere, sammen med mer oppmerksomhet rundt golf gjør at man stiller seg spørsmålet om man kan vinne på golf, og det er jo langt i fra umulig!

Avhengig på deg

Som så mye annet her i verden så avhenger det ganske mye på deg, i forhold til betting på golf. Du må gjerne vite så mye som mulig om sporten du spiller på, det er tross alt ganske viktig. En god side å besøke sånn sett er oddsbonuser360.com, som kommer til å fortelle alt du behøver om betting generelt, hva du kan forvente og hva du bør holde utkikk etter.

Først og fremst bør du altså vite litt om sporten, og vite hva de forskjellige markedene betyr og hvordan de kan påvirke oddsen du får spilt med. Det er en viktig faktor, spesielt om det er sånn at du vil vinne så mye som mulig. Om du ikke forstår markedene, så blir det vanskelig å vite hva man virkelig bør spille på, og hva som kanskje er best å bare unngå.

Benytt deg av bonuser

Bonuser er akkurat det, det er noe som gir deg mer midler å spille med, og som minimerer dine egne sjanser til å tape. Har du for eksempel free bets tilgjengelig, så kan du spille litt rundt med dem for å bli kjent med markedene og hva det hele kan innebære for deg.

Og er det sånn at du registrerer deg på en ny betting side så får du som oftest en velkomstbonus. Det betyr at du kan vanligvis doble ditt opprinnelige innskudd. Så om du har gjort et innskudd på 1000 kroner, så kan du kanskje få totalt 2000 kroner å spille for.

Da er du mye friere til å spille på forskjellige sporter og marked, og oppdage hva golf har å gi deg.

Bli kjent med sporten

Som oftest fokuserer man på vinneren i sport, men i golf så trenger man ikke nødvendigvis å gjøre det. Du kan for eksempel tro at Rory McIlroy kommer til å vinne Masters i Augusta, men det er også mye interesse rundt de andre plasseringene. Og det er marked som er tilgjengelig i golf, noe som gjør det veldig interessant faktisk.

En annen ting som er veldig viktig er at det er veldig mange spillere i en golfrutnering. Det kan gjøre store utslag når det gjelder variabler og hva som kommer til å skje. Det er ikke kjent at en relativt ukjent spiller vinner, spesielt ikke med tanke på at golf kan avgjøres på et eneste slag. Det kan faktisk endre stillingen helt, og gjøre at det blir bortimot helt uforutsigbart for deg som spiller.

Derfor er det veldig viktig at blir kjent med oddsen i golf, hvordan vær og vind kan påvirke, og vite så mye som mulig om sporten i seg selv. Det er noe som er naturlig. Spiller du på fotball så gjør du sannsynligvis det fordi du kjenner sporten, ligaene og spillerne. Det samme gjelder her, og unngår du å spille med følelser, og i stedet fokuserer på fakta, så går det nok bra.

Ta deg god tid og spill med fakta

Det er stor interesse for golf generelt sett, og det betyr at du som en nybegynner også kan finne gode tips på nettet om hvordan du spiller på det, og andre eventuelle anbefalinger som er verdt å vite om. For å ta det kort; det er like lett å tjene på betting på golf, som det er på fotball.

Men da de aller fleste vet hvordan man skal spille på sistnevnte, så føles det bare enklere. Men golf kan gi deg mye bra, også gevinster!

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Shriners Children's Open 6. - 9. oktober)
 •  DP World Tour: A/cciona Open de España med Espen Kofstad   6. - 9. oktober)

 • Challenge Tour: British Challenge 6. - 9. oktober)
 • Nordic Leauge : Race to HimmerLand by FREJA (Pro-Am) med  Jarand Arnøy, Sebastian Eidsæther Syr Elias Bertheussen og Mikkel Antonsel - 5. - 7. oktober

 • Epson Tour: Epson Tour Championship med Celine Borge 6. - 9. oktober)

 • College:  Ironwood Collegiate  med   Philip Bondestad 3.. - 4.. oktober

 • College:  Camden Collegiate med  OliverUlmo og og Sander Hagen (3.. - 4.. oktober)

 • College:   KCAC Match Play l med Sander Fjellog Anders Idland ( - 3.. - 4.. oktober)

 • College: JT Poston Invitational med ( 26. - 27. september)

  College:  WiNWindy City Collegiate medMia Sandtorv Lussandn (3.. - 4.. oktober)


  College: Folds of Honor med  Jakob Stavang Stubhaug (3.. - 4.. oktober)
 • Amatør: French International Ladies Amateur Stroke Play Championship med  Cecilie de Rothshield) og Celine Brovold Sanne (7.. - 10.. oktober)

 • Junior; Lübker Junior International med 26 nordmenn (2.. - 4.. oktober)

 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.