Foto: Getty Images

Australske Jason Day gikk seirende ut, og ble kronet som vinner, av den første utgaven av MGM Resorts The Challenge Japan Skins-meserskapet etter en spennende avslutning på Accordia Golf Narashino Country Club i Chiba i Japan.SE VIDEO FRA DE AVGJØRENDE HULLENE

Fans over hele verden kunne følge Japan Skins live på PGA Tourens GOLFTV da Day vant fire på hull 17. Med det sto han i mot utfordringene fra Tiger WoodsRory McIlroy og hjemmefavoritten Hideki Matsuyama foran mer enn 2000 tilskuere, som fotfulgte kvartetten rundt Narashino-banen. 

Australieren var strålende fornøyd med å gå seirende ut av prestisjeduellen, sa han da det hele var avgjort:

— Arrangementet var fantastisk. At det hele tiden skiftet fram og tilbake var morsomt Og forhåpentligvis likte fansen fra hele verden den fleipende tonen oss i mellom. Det var en fantastisk ettermiddag og kveld. Jeg tror faktisk det er første gang jeg har avsluttet (en golfrunde) i mørket. Som var utrolig spennende

Day la til at dette var første gangen han spilte skins-formatet. I motsetning til Tiger Woods, som visstnok spilte sin sjette turnering der hvert hull har en premiesum.

— Og han har fortsatt til gode å vinne (en skins-turnering), så jeg leder 1-0 over han, som er bra. Dette var morsomt. Og med en fin stemning i gruppen. Forhåpentligvis inviteres jeg tilbake neste år.

Høydepunktene fra Japan Skins

Hull 3
Etter at de to første hullene ble delt tok Jason Day dagens tre første skins, og 30.000 dollar.
Link til video

Hull 4
Det første «Challenge-hullet» – The Double Green Challenge – som ga hver av de fire spillerne muligheten til å velge mellom to forskjellige . Hullet ble delt.
Link til video

Hull 12
Rory McIlroy slår et et kjempebra innspill for birdie og sine tre første skins. Iren deler nå teten med Tiger Woods med 60.000 dollar. 30.000 dollar.
Link til video

Hull 17
Etter tre delte hull gjør Jason Day pars på hullet, som gir fire skins verdt worth 80.000 dollar. Og overtar ledelsen foran Tiger Woods og Rory McIlroy med ett hull igjen å spille.
Link til video

Hull 18
Deling av det siste hullet betyr at Jason Day avslutter The Challenge: Japan Skins med 210.000 dollar i premie etter å ha vunnet totalt 8 skins.

Sluttresultat Japan Skins

Jason Day: Vinner 8 skins, 210.000 USD
Tiger Woods: 
 Vinner 5 skins,60.000 USD
Rory McIlroy
: Vinner 4 skins, 60.000 USD
Hideki Matusyama:
 Vinner 1 skins, 20.000 USD