Endelig kan Ogna golfklubb slippe å la seg styre av økonomien. Om tre år har de Jærens første fullverdige golfbane klar for spill.
j-rens-f-rste-18-hullsbane

OGNA GK: Hull 1.

Og takken for at de er på beina igjen økonomisk, retter klubben til medlemmene, i følge Aftenbladet.no.

– Vi er på offensiven igjen takket være en utrolig støtte fra medlemmene våre, sier klubbens formann Ragnar Sandve til den samme kilden.

Golfklubben, stiftet i 2002, har, som flere andre norske golfklubber, hatt en periode med svært dårlig økonomi. Problemene dukket opp da klubben tok i bruk golfbanen før den hadde bygget ferdig sykkel- og gangsti langs Rv 44. Stien var en del av betingelsen for at anlegget kunne bygges, i følge Aftenbladet.no.

– Det er ikke bare, bare å bygge sykkel- og gangsti. Ting dro ut. Dermed fikk vi 340.000 kroner i dagbøter av kommunen. Dette holdt på å knekke oss, forklarer Sandve i følge den samme kilden.

Nå er bøtene betalt og medlemmene har, i tillegg til å ha lagt ned mye dugnadsarbeid, donert 950.000 kroner ekstra til driften. Økonomien er brakt på fote igjen.

Men det beste av alt: en utvidelse av golfbanen er godkjent i den nye kommunedelplanen.

– Det betyr at vi nå kan starte tegning og prosjektering slik at anlegget kan utvides fra 9 til 18 hull. Vi har 300 dekar nord for dagens bane. Målet er å ha anlegget spilleklart innen tre år, opplyser Sandve.

Mer info om Sogna Golfklubb finner du på dens hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.