Torsdag 19.09 er det klart for årets mest eksklusive golfturnering på vakre Nøtterøy. Maserati inviterer sine beste bilvenner til en uhøytidelig konkurranse, fylt med lidenskap og komfort.

Når Maserati stiller ut sin elegante modellrekk vil banen til Nøtterøy golfklubb være kledd i italienske farger for anledningen.

Gjennom dagen vil Tridenten sette sitt preg på turneringen, og alle deltagere vil få muligheten til å prøvekjøre dersom de ønsker det.

Klubbens egen tidligere golfproff, Peter Johansson, stiller som turneringsansvarlig. Han er nå Brand Manager for Maserati, og vil være tilgjengelig for alle som ønsker tips og veiledning

I en pressemlding forteller i Johansson at teamet bak arrangement gleder seg enormt:

— Vi får kombinert italienske hester i fantastisk norsk natur. Bedre blir det jo ikke. Golfsporten og Maserati har flere likhetstrekk. I begge univers handler alt om detaljer og presisjon. En perfekt kombinasjon som forhåpentligvis vil gjøre denne dagen uforglemmelig for alle som får være en del av turneringen.

Det har vært stor respons rundt arrangementet. De 60 plassene ble raskt fylt opp, og deltagerne får være med å starte en tradisjon som er planlagt å fortsette i årene som kommer.

Se også: Nøtterøy GK hjemmeside

på Østlandet
Foto: Nøtterøy GK