Fra Australia til USA, fra -Sør-Afrika til Norge, skal International Women’s Golf Day ta verden med storm tirsdag 6. juni. SE VIDEO

International Women’s Golf Day har økt med 68 prosent bare siden den første utgaven gikk av stabelen i fjor.

Hvor mange tusen kvinner som skal være vites i skrivende stund ikke. Men arrangementet skal foregå tirsdag ettermiddag på 691 golffasiliteter46 land. Som omfatter alt fra private klubber til store golfbutikker verden rundt.

I Norge er det en rekke arrangører, og du finner nærmeste anlegg ved å følge denne linken.

International Women’s Golf Day ble grunnlagt av Elisa Gaudet. Hun mener det må legges tilrette for at kvinner får en positiv opplevelse av å spille golf, uansett om de er fersk nybegynner eller etablert klubbspiller.

— Dagen henvender seg til alle nivåer, med vekt på godt miljø og samhørighet. Jeg er stolt og opprømt over at dette endags-arrangementet allerede har introdusert tusenvis av kvinner til sporten. Også etablerte spillere har et lidenskapelig forhold til dagen samtidig som den forener språk, kultur og rase, og på den måten feirer golf, kvinner og samfunn, sier en fornøyd Gaudet. Som er henrykt over veksten og det verdensomspennende omfanget dagen har fått på bare ett år.

Fikk du med deg denne? Stor kreativitet i markedsføringen av Verdens golfdag for kvinner