Skjermdump: Video fra Onsøy GK

Tirsdag 6. juni går Verdens golfdag for kvinner av stabelen på golfbaner over hele verden. Mange norske klubber hiver seg på arrangementet. SE VIDEO

Verdens golfdag for kvinner er et samarbeid mellome en rekke andre organisasjoner i Women’s Golf Day-bevegelsen.

Blant dem den europeiske organisasjonen for golfbaner, EGCOA, som i Norge representeres av Foreningen for norske golfbaner (FNG).

— Dette er å slå et slag for rekruttering og å skape entusiasme for golfsporten. Vi ønsker ate våre medlemmer og andre klubber gjennomfører en fire timers seanse tirsdag 6 juni på så mange klubber som mulig, skriver FNG-leder Lars Havrevold i en pressemelding.

Klubber som registrerer seg får forslag til opplegg og markedsføring fra FNG, opplyser Havrevold.

— Resten er opp til den enkelte klubb, avslutter FNG-lederen.

 Stor kreativitet for Verdens golfdag for kvinner

En rekke klubber forteller til Golferen at de vil satse på Verdens golfdag for kvinner, og på å utnytte den store ressursen som ligger i å få flere kvinner til golfen.

Lest denne? Kvinner en ressurs verdt 50 millioner for norsk golf

Onsøy GK og naboen Huseby & Hankø GK er blant klubbene som virkelig slår på stortromma i forbindelse med Verdens golfdag for kvinner.

Østfold-klubbene har alliert seg med den lokale revyfiguren Reinert, gestaltet av Atle Jensen, i sin markedsføring for å få flere kvinner inn i golfen.

— Atle er medlem hos oss ,og er en kjent revymann fra Fredrikstad. Han har hatt en av hovedrollene i Båthusteateret sitt stykke 3 kæll i mange år, og Reinert er da en kjent karakter derfra, forklarer sportssjef Lars Petter Brovold i Onsøy golfklubb til Golferen.

Brovold forteller at NGF-prosjektet Ivaretakelse, samt rekrutteringer av og jenter, damer og juniorer er klubbens viktigste satsningsområder.

— Vi ser jo at potensialet er stort når det gjelder verving av jenter og kvinner til golfen. Også driver vi jo faktisk et idrettslag, og da er barn og unge en veldig viktig del av jobben. Målet om flere og bedre golfere bør starte i så ung alder som mulig. For alle klubber trenger påfyll i bunn!

Du kan se videoen under, eller ved å følge denne linken.

Bli med på damegolf

Å være med på damegolf i Onsøy GK og Huseby & Hankø Golfklubb er ikke kjedelig!
Ta turen du også da vel! Alle damer er velkommen og har du ikke tatt golfkurset så fikser vi det æv.
Kommer du ?
PS! Husk lyd på videoen.

Posted by Onsøy Golfklubb on 28. april 2017