Hør Marianne Skarpnord fortelle om andrerunden i Rio

I STRÅLENDE HUMØR: Marianne Skarpnord var et yndet intervjuobjekt for skandinavisk presse etter andre runde av den olympiske golfen i Rio.

Med fem under par, 66, på andre runde har Marianne Skarpnord for alvor meldt seg på i medaljekampen i Rio med -7. Høre henne fortelle om den fantastiske runden.

Etter å kommet i mål i Rio torsdag slo Moss og Rygge-spilleren av en prat med norsk og svensk presse. Tobias Bergman fra Svensk Golf hjelper Golferen.no i Rio, og var på plass med sin opptaker.

Hør Marianne snakke med norsk og svensk presse etter runden, som inneholdt seks birdier og en bogey, som kom på hull 6.

 

 

Skal forsøke å kvale til LPGA

Marianne Skarpnord kan avsløre at hun har bestemt seg for å forsøke å kvalifisere seg til LPGA igjen i høst. Også i 2010 spilte hun på LPGA-touren, men fant seg aldri til rette og ga seg etter én sesong.

Nå er altså lysten på USA kommet tilbake, og etter det Golferen erfarer betyr det at Skarpnord tar med seg forloveden, og caddie i Rio, Richard Green, til USA om det blir LPGA-spill.

Marianne forteller at det er sjelden så mye klaffer under en golfrunde, og føles så bra, som det gjorde under andre runde i Rio, og forteller at hun klarte å finne igjen den følelsen hun synes hun manglet i onsdagens to under par 69-runde.

– Det er faktisk ganske lenge siden jeg har hatt en dag på golfbanen der jeg føler alt blir satt sammen til en god runde. I går puttet jeg bra, men slo som en høne. Andre dager slår jeg bra, men putter dårlig. Det er en stund siden jeg følte at i dag var det ganske ålreit, sier hun.

— Solen skinner. Vi er i Rio. Da er det ikke mye å klage på, oppsummerer Marianne.

– Jeg prøver å holde det litt flatt, og ikke bli for happy. Jeg tar det litt som det kommer, men dette var helt klart bra for selvtillit. Det tar jeg med meg, oppsummerte 30-åringen situasjonen før fredagens runde til TV2.

Da alle spillere var i mål, gikk teten på -10 ved Inbee Park fra Sør-Korea, ett slag foran Stacy Lewis fra USA.

Også Tutta under par

Suzann Pettersen fikk satt sammen en to under par 69-runde, som inneholdt  fire birdier og to bogeyer. Med det litter Tutta på delt 28.-plass.

Fredag starter Suzann Pettersen klokken 14.14 i gruppe med Elena Sharp fra Canada og svenske Anne Nordqvist, som kanskje er den største skuffelsen så langt i den olympiske golfturneringen.

Marianne Skarpnord går ut i den nest siste gruppen klokken 15.58 sammen med Brooke Henderson fra Canada og Nicole Broch Larsen fra Danmark.

Se også: Livescoring fra Rio

Lest denne? Marianne i kjempeform

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen og Elias Bertheussen ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.