Foto: Privat/Facebook

Fire sterke runder på 69 slag i sesongåpningen på PGA Latino America-touren brakte Andreas Halvorsen til 12 under par. SE VIDEO FRA TURNERINGEN

Guatemala Stella Artois Open ble en hyggelig sesongstart for Larvik-spilleren, som har som mål å spille seg inn på WebCom Tour denne sesongen. 

Da kreves det topp-5 på pengelisten ved sesongslutt. Noe som bør være innen rekkevidde for 21-åringen, som har havnet høyere på rankingen begge sesongene han har spilt på PGA Tour LatinoAmérica.

I 2017 endte han som nummer 31 med 35.596 dollar (275.000 kroner) innspilt etter blant annet tapt omspill og delt andreplass i Open de Argentina og fjerdeplassMolino Cañuelas Championship som beste resultater.

I helgens avsluttet Anderas Halvorsen med tre birdier og to bogeyer på de første ni hullene. To birdier og resten par på hjemveien brakte ham til 69 slag for fjerde dag på rad i Gauatmala Stella Artois Open.

Ben Polland fra USA cruiset inn til seier med fire slag på -20. Matt Gilchrest og Skyler Finnell, også de USA, delte andreplassen.

Se også: Resultater fra ukens turnering