Her er vinnerne fra SeniorCamp

VINNERE NSG WINTER TOUR 2018 Fra venstre: Klasse , Øyvind Reinertsen, Miklagard GK, Klasse 2, Espen Olafsen, Drøbak GK, Klasse 3, Annikken Briseid, Asker, GK, Beste nettospiller 70+, uansett klasse, Tor Gunnar Stabæk, Kjekstad GK, Klasse 4, Signe Brit Høstbjør, Skjeberg GK, og Klasse 5, Sølvi Bekkelund, Gjøvik & Toten GK. Foto: NSG

132 seniorgolfere har nå kommet vel hjem etter en hektisk uke med tre innspilldager og tre nervepirrendeturneringsdager på banene Mar Menor, el Valle og la Torre.

SeniorCamp er vel overstått. Det ble konkurrert i fem ulike handicapklasser, og i tillegg ble det delt ut pris til beste spiller over 70 år. Dem var det forøvrig over 40 av, mens det var 16 spillere under 55 år.

Sammenlagtvinnere

Klasse 1: Øyvind Reinertsen, Miklagard GK

Klasse 2: Espen Olafsen, Drøbak GK

Klasse 3: Annikken Briseid, Asker, GK

Klasse 4: Signe Brit Høstbjør, Skjeberg GK

Klasse 5: Sølvi Bekkelund, Gjøvik & Toten GK

Beste nettospiller 70+, uansett klasse, Tor Gunnar Stabæk, Kjekstad GK

Beste nettospiller, uansett klasse og vinner av en ukes opphold på Mar Menor, Sølvi Bekkelund, Gjøvik & Toten GK.


Før turneringen: Klart for gigantisk SeniorCamp

For femte år på rad starter norske seniorgolfere turneringssesongen med NSG Winter Tour på Mar Menor Resort i mars. Med 132 deltakere i seks ulike handicap-klasser.

SeniorCamp er en solid massemønstring av spillere 50 år og eldre. I en hel uke skal de trene, hygge seg, leke og kjempe om heder og ære, pokaler og flotte premier.

Den største premien og motivasjonsfaktoren er likevel Golfgleden, bestående av omtrent like store deler helse og humør. Moroa starter med tre dagers innspill på turneringsbanene og tilhørende aftergolf med info, premiering og gavedryss hver dag.

Sosialiserende SeniorCamp-tiltak

Det er også viktig med sosialiserende tiltak når man nærmer seg perioden i livet hvor man har lett for å tro at man kan og vet alt. Det er vel i grunnen noe av det beste med golfspillet at man er åpen for å leke, prøve og feile med et smil og glede seg over fornyet mestring.

NSG Winter Tour på Mar Menor er starten på en lang sesong for mange seniorer. Over 1300 av totalt 2760 medlemmer spiller jevnlig på Classic Tour.

Totalt er det lagt opp til 140 turneringsdager fordelt på rundt 70 baner på årets terminliste. I tillegg kommer NSG Lagserie Match, som er en av de viktigste rekrutteringsarenaene for seniorer som vil måle mestring. Over 1300 spillere deltok i dette lagspillet i 2017 og det er meget gledelig at så mange damer og spillere med litt høyere handicap finner stor glede i denne meget sosiale og spennende turneringsformen.

Fundamentet i det vi kaller golfgleden

Viktige bidragsytere til golfgleden er ikke minst alle de banene som har glede av, og ser verdien i, å tilby seniorer en aldri så liten honnør-pris når de spiller Lagserie-matcher og på stille dager og tider hvor det ellers ikke er så mye trafikk på banen.

Vi vet at dette betyr veldig mye for mange som ellers ikke hadde hatt anledning til å spille så mye som de gjør. Når du plutselig opplever lønnsreduksjonen du får med NAV som arbeidsgiver forstår du bedre hvorfor det er viktig å få mest mulig ut av de kronene du har til rådighet.

Les mer: Norsk Senior Golf og turneringsprogram (Classic Tour)

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.