Foto: Instagram @halvorsengolf

Andreas Halvorsen avsluttet 59 Abierto Mexicano de Golf på PGA Tour LatinoAmérica med én over par, 71, etter to birdier og bogeyer på fronten en en bogey på de siste ni.

Det ga Larvik-spilleren -7 totalt, og et fall på 11 plasseringer til delt 21.-plass i Mexico.

Austin Smotherman fra USA vant med hele fire slag på -18.  Meksikaneren Juan Pablo Hernandez tok andreplassen med -14, amerikanerne Harry Higgs og Colin Featherstone delt tredjeplassen på -13.

PGA Tour LatinoAmérica tar nå pause fram til 12. april når 7 Abierto OSDE del Centro presentado por FiberCorp starter i Cordoba i Argentina.

Se også: Resultater fra Tijuana


Runde 3: Halvorsen fortsatt topp-10

I forrige ukes sesongåpning i Guatemala på PGA Tour LatinoAmérica ble det tolvteplass til Larvik-spilleren. Så langt denne uken fortsetter han det gode spillet.

Også lørdagens tredjerunde i Mexico var på 60-tallet for Andreas Halvorsen. Scorekortet inneholdt fire birdier; tre på de første ni og en siste på hull 15. Men også tre bogeyer, som sørget for én under par, 69, for dagen.

Det gir 21-åringen fra Larvik -8 totalt og delt tiendeplass, fem slag bak lederen Alexandre Rocha fra Brasil.

 


Runde 2: Topp-10 halvveis

Med rundescorene 66-67 ligger Andreas Halvorsen på -7 i Mexico, halvveis i 59 Abierto Mexicano de Golf i Tijuana.

Det plasserer 21-åringen på delt sjuendeplass med to runder igjen. Bare tre slag bak ledende Colin Featherstone fra USA, som har ett slag å gå på i forhold til Austin Smotherman, også han USA.

Andreas Halvorsen starter sin runde på moving day klokken 19.06 norsk tid, i gruppe med Harrison Endycott fra Australia og Ryan Cole fra USA.