Golfsesongen er i ferd med å varmes opp og de beste spillerne i verden begynner å ta seg til toppen av ledertavlen. Hvis du ønsker å få med deg all action i 2022, trenger du ikke lete lenger.

 dette blogginnlegget vil vi gi en guide til hvordan du kan se golfbegivenheter fra hvor som helst i verden. Enten du er en fan av Tiger Woods eller Jordan Spieth, har vi deg dekket

Finn en strømmetjeneste

Det første du må gjøre er å finne en god strømmetjeneste som tilbyr livedekning av golfbegivenheter. Vi anbefaler å bruke NBC Sports eller CBS Sports fordi de tilbyr et bredt utvalg av arrangementer og turneringer. 

Den britiske strømmeappen BBC iPlayer sender også mye golf. For norske kunder er dessverre både amerikanske og engelske sider vanskelige å komme seg inn på. Benytter du derimot en VPN til streaming på disse sidene, får du tilgang som om du skulle bo der. 

Alt du trenger å gjøre, er å koble deg opp mot en IP-adresse i det landet du skal se på golf. Da vil streamingsiden tro at du er bosatt i det landet, og dermed får du tilgang på turneringene du har lyst til å se på.

Registrer deg for en konto

Når du har funnet en strømmetjeneste, er neste trinn å registrere deg for en konto. Du må oppgi kredittkortinformasjonen din slik at du kan bli fakturert for den månedlige abonnementsavgiften.

Stream golfen

Etter at du har registrert deg for en konto, kan du begynne å se golfbegivenheter fra hvor som helst i verden. Alt du trenger er en internettforbindelse og en enhet som kan streame video. Så, enten du er hjemme eller på farten, kan du få med deg all action.

De beste golfbegivenhetene i 2022

Nå som du vet hvordan du ser på golfbegivenheter, er det på tide å ta en titt på noen av de beste som vil finne sted i 2022.

Masters-turneringen

ette er en av de mest prestisjefylte turneringene innen hele golfen, og den finner sted hvert år på Augusta National Golf Club i Georgia, USA. Turneringen har noen av de beste spillerne i verden og sørger alltid for en spennende begivenhet.

Ryder Cup

Dette er en toårig begivenhet som setter lag fra Europa og USA mot hverandre. Arrangementet er alltid heftig omstridt og er en av de mest populære golfbegivenhetene i verden.

PGA Championship

PGA Championship er en av de fire store turneringene som finner sted hvert år. Den har et stort felt av golfere og produserer alltid spennende øyeblikk.

US Open

US Open er en av de mest populære golfbegivenhetene i verden og finner sted hvert år på en annen bane. Turneringen produserer alltid spennende øyeblikk og er en av de vanskeligste å vinne.

Open Championship

Open Championship er den eldste golfturneringen i verden og finner sted hvert år på en av de ni banene i Skottland. Arrangementet produserer alltid spennende øyeblikk og er en av de vanskeligste å vinne.

Reis for å se golfbegivenheter

Hvis du ønsker å få med deg all handlingen personlig, må du reise for å se golfbegivenheter. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke et reisebyrå som spesialiserer seg på golfreiser. De vil kunne hjelpe deg med å finne de beste tilbudene på flyreiser, hoteller og billetter til golfbegivenheter.

Hvor dyre er golfbegivenheter?

Kostnaden for å delta på et golfarrangement kan variere avhengig av turneringen og stedet. Du kan imidlertid forvente å bruke alt fra $100 til $1000 for en billett. Hvis du ønsker å reise for å se flere arrangementer, bør du forvente å bruke mer penger.

Når er den beste tiden å se golf?

Den beste tiden å se golf er i sommermånedene når været er varmt og det er flere arrangementer som finner sted. Du kan imidlertid også få med deg noen flotte handlinger i løpet av høst- og vårmånedene.

Uansett hvilken tid på året det er, kan du alltid finne spennende øyeblikk ved å se golfbegivenheter fra hele verden. Så sørg for å følge guiden vår slik at du ikke går glipp av noe av handlingen.

Tiger Woods vender tilbake til profesjonell golf

Et av de mest etterlengtede øyeblikkene i golf vil være at Tiger Woods vender tilbake til profesjonell golf. Etter en lang pause er Woods endelig frisk og klar til å konkurrere igjen. Dette vil garantert skape litt spenning blant fansen og skape en interessant begivenhet.

Konklusjon

Vi håper at denne guiden har hjulpet deg med å lære mer om hvordan du kan se golfbegivenheter i 2022. Sørg for å følge tipsene våre slik at du ikke går glipp av noe av det som skjer.

Det er enda mer golf i vente i 2022 enn du har lest om i denne artikkelen. Om du blir skikkelig hekta på golf, er det mer å lese på vår blogg og andre sider om golf på nett. Dette er en sport du sent vil bli mett av. Få med deg all moroa gjennom streaming og golfreiser i dag.