Golf er ikke alltid den gentlemansporten du tror det er. En amerikansk spiller ble angrepet og stukket i armen av konkurrenten fordi på en bane i Detroit fordi de var uenig om scoren.
golfskaft-brukt-som-k-rde

«JEG HADDE SLETT IKKE SEKS SLAG PÅ HULLET!» Det er lov å vise følelser på golfbanen. Men en amerikaner gikk litt for langt på Westwynd Golf Course i Detroit. ILLUSTRASJONSFOTO.

golfskaft-brukt-som-k-rde

golfskaft-brukt-som-k-rde

golfskaft-brukt-som-k-rde


Politiet måtte forleden tilkalles til Westwynd Golf Course i Detroit etter å ha mottatt melding om at en spiller var blitt angrepet av en annen spiller.

Uenigheten oppstod fordi de ikke kunne bli enig i hvor mange slag den ene hadde brukt på et hull.

59 år gamle Glenn Lott gikk i fistel over at hans 65 år gamle markør og medkonkurrent spurte Lott hvor mange slag han egentlig hadde brukt på hull 12.

Brakk av hodet på femmerjernet

Lott ble til slutt så lei av utspørringen at han brakk hodet av femmerjernet sitt, og brukte stålskaftet som kårde mot den andres arm.

De to øvrige i firerballen klarte imidlertid å overmanne Lott, og den skadde benyttet anledningen til å rømme mot klubbhuset i en golfbil.

Lott klarte å rive seg løs, og tok opp forfølgelsen i en annen golfbil, hele tiden skrikende at han skulle ta spilleren som var markør for ham.

Offeret måtte sys i armen mens Lott både ble siktet for legemsbeskadigelse og fratatt retten til å spille golf på ubestemt tid.

Heldigvis har vi aldri hørt om lignende episoder i Norge. Selv om vi har observert spillere fråde av sinne over å bli tillagt flere slag enn de synes de egentlig fortjente.

Se også: Westwynd GC hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.