Golfskaft brukt som kårde

Golf er ikke alltid den gentlemansporten du tror det er. En amerikansk spiller ble angrepet og stukket i armen av konkurrenten fordi på en bane i Detroit fordi de var uenig om scoren.

golfskaft-brukt-som-k-rde


«JEG HADDE SLETT IKKE SEKS SLAG PÅ HULLET!» Det er lov å vise følelser på golfbanen. Men en amerikaner gikk litt for langt på Westwynd Golf Course i Detroit. ILLUSTRASJONSFOTO.

golfskaft-brukt-som-k-rde

golfskaft-brukt-som-k-rde

golfskaft-brukt-som-k-rdePolitiet måtte forleden tilkalles til Westwynd Golf Course i Detroit etter å ha mottatt melding om at en spiller var blitt angrepet av en annen spiller.

Uenigheten oppstod fordi de ikke kunne bli enig i hvor mange slag den ene hadde brukt på et hull.

59 år gamle Glenn Lott gikk i fistel over at hans 65 år gamle markør og medkonkurrent spurte Lott hvor mange slag han egentlig hadde brukt på hull 12.

Brakk av hodet på femmerjernet

Lott ble til slutt så lei av utspørringen at han brakk hodet av femmerjernet sitt, og brukte stålskaftet som kårde mot den andres arm.

De to øvrige i firerballen klarte imidlertid å overmanne Lott, og den skadde benyttet anledningen til å rømme mot klubbhuset i en golfbil.

Lott klarte å rive seg løs, og tok opp forfølgelsen i en annen golfbil, hele tiden skrikende at han skulle ta spilleren som var markør for ham.

Offeret måtte sys i armen mens Lott både ble siktet for legemsbeskadigelse og fratatt retten til å spille golf på ubestemt tid.

Heldigvis har vi aldri hørt om lignende episoder i Norge. Selv om vi har observert spillere fråde av sinne over å bli tillagt flere slag enn de synes de egentlig fortjente.

Se også: Westwynd GC hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×