28. desember utgis Asian Golfs januarnummer. Hele forsiden er viet den kommende amerikanske presidenten, som hedres som «Golf's Greatest Personality».

At Donald Trump har en usedvanlig personlighet er det liten tvil om. Men at han skal nyte så stor anerkjennelse som han gjør i Asian Golf, det eneste golfmagasinet som dekker hele verdensdelen, er kanskje mer uventet.

I lederen i nummer 1, 2017, hevdes det at den nye presidenten vil lede til større og viktigere endringer enn noen gang tidligere.

Og det er ikke akkurat beskjedenhet som er gjennomgående tema i Asian Golf-redaktørens panegyriske hyllest i lederartikkelen:

— USA vil legge ut på en ny reise, som kommende president Donald Trump vil forsikre kommer til å lede nasjonen inn på veien som vil gjøre den stor igjen. Det er vi sikker på. Vi tror Trump, som den første mannen fra utsiden av karrierepolitikerenes hellige renker som skal lede klodens mektigste land, vil levere det han lover. Han har beruset mange med nytt håp, og nørt opp under ønskene om å strekke seg etter stjernene.

Og det er ikke slutt på hyllesten med det! Hør bare:

—  Asia Pacific Golf Group (morselskapet som utgir Asian Golf, red.anm.) deler Trumps visjon om en bedre morgendag. Vi har steget ombord i hans tog mens han trekker den frie verden mot en ny æra.

Den kommende presidenten eier mer enn et titall golfanlegg, som er en integrert del av luksusmerkevaren Trump Organization ønsker å bygge opp.

Se også: Asia Pacific Golf Group facebook-side