Gir deg avstand iberegnet høydeforskjell

Bushnells nye flaggskipmodell, Tour X, lar deg måle avstanden både med og uten høydeforskjell. Og er dessuten lett å bruke.

gir-deg-avstand-iberegnet-h-ydeforskjell


LETT OG LIGGER GODT I HÅNDEN: Bushnell Tour X veier lite, er grepvennlig for hånden og lett å kikke gjennom selv når du har på deg solbriller. Det røde forstykket viser at den er i høydeforskjell-modus.

gir-deg-avstand-iberegnet-h-ydeforskjell


PRAKTISK OG GJENNOMTENKT: Bushnell Tour X kommer med et beskyttende etui du enkelt fester på bagen. En praktisk strikk gjør at du ikke behøver å lukke igjen glidelåsen mellom hver gang du tar den fram på runden. Det svarte forstykket følger med, byttes i en håndvending og og gjør den lovlig i konkurraser.

Busnhnell har en teknologi de kaller Jolt, og som gjør at du bare trenger å sveipe laserkikkerten over målet til en liten vibrasjon tilkjennegir at kikkerten har funnet avstanden.

Når Tour X-modellen i tillegg tar hensyn til høydeforskjellen, har selv de mest innbitte kikkertskeptikerne funnet en kikkert som er kjapp og nøyaktig.

Bushnell har tatt hensyn til at måling av høydeforskjell ikke er tillatt i konkurranser. Men da skifter du ganske enkelt ut kikkertens røde forstykke med det svarte, som følger med i det praktiske etuiet.

Det enkle håndgrepet kobler ut høydeforskjellmålingen, og gjør Tour X til et lovlig hjelpemiddel.

Under selskaps- og treningsrunder er imidlertid målingen av høydeforskjell imponerede. Slaglengden høyden utgjør kommer lynkjapt nederst i displayet.

Displayet gir deg den faktiske lengden midt i skjermbildet. Antall grader opp eller ned, og hvilken slaglengde det utgjør, kommer nederst i bildet.

CR2-batteriet (3 volt) varer cirka 1800 klikk, altså målinger, og skiftes enkelt ut. I det hele tatt er det vanskelig å finne noen argumenter som trekker ned inntrykket av Bushnell Tour X som noe av det ypperste, kanskje den ypperste, blant laserkikkerter.

Anbefalt pris:Kr. 4990
Distributør: Chrisco Sport AS

Andre tester av avstandmålere:
21. mai TomTom GPS-klokke
20. juni: Bushnell Neo Ghost GPS

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: AT&T Byron Nelson  (12. – 15. mai)

  Korn Ferry Tour: Visit Knoxville Open med Kristoffer Ventura (12. – 15. mai)

  DP World Tour: Soudal Open med Espen Kofstad og Kristian Krogh (12. – 15. mai)

  Nordic League: Rewell Elisefarm Challenge  med Torbjørn Johansen, Martin Ulseth, Sebastian Eidsæther Syhrog Mats Heien (10. – 12. mai)

  Ladies European Tour:Aramco Team Series – Bangkok med Marianne Skarpnord og Karoline Lund  (12. – 14. mai)

  LET Access Series: Flumserberg Ladies Open med  Dorthea Fobrigd, Tina Mazarino, Michelle Forsland og Celine Karlung  (12. – 14. mai)

  LPGA: Cognizant Founders Cup (12. – 15. mai)

  Norgescup: Garmin Norgescup Larvik GK   (4. – 15. mai)

  College:  NCAA Franklin Regional  med Emilie Øverås 9. – 11. mai)

  College:  NCAA Tallahassee Regional  med Franzizks Sliper og Anna Cathrine Kreklin 9. – 11. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×