Bushnells nye flaggskipmodell, Tour X, lar deg måle avstanden både med og uten høydeforskjell. Og er dessuten lett å bruke.
gir-deg-avstand-iberegnet-h-ydeforskjell

LETT OG LIGGER GODT I HÅNDEN: Bushnell Tour X veier lite, er grepvennlig for hånden og lett å kikke gjennom selv når du har på deg solbriller. Det røde forstykket viser at den er i høydeforskjell-modus.
gir-deg-avstand-iberegnet-h-ydeforskjell

PRAKTISK OG GJENNOMTENKT: Bushnell Tour X kommer med et beskyttende etui du enkelt fester på bagen. En praktisk strikk gjør at du ikke behøver å lukke igjen glidelåsen mellom hver gang du tar den fram på runden. Det svarte forstykket følger med, byttes i en håndvending og og gjør den lovlig i konkurraser.

Busnhnell har en teknologi de kaller Jolt, og som gjør at du bare trenger å sveipe laserkikkerten over målet til en liten vibrasjon tilkjennegir at kikkerten har funnet avstanden.

Når Tour X-modellen i tillegg tar hensyn til høydeforskjellen, har selv de mest innbitte kikkertskeptikerne funnet en kikkert som er kjapp og nøyaktig.

Bushnell har tatt hensyn til at måling av høydeforskjell ikke er tillatt i konkurranser. Men da skifter du ganske enkelt ut kikkertens røde forstykke med det svarte, som følger med i det praktiske etuiet.

Det enkle håndgrepet kobler ut høydeforskjellmålingen, og gjør Tour X til et lovlig hjelpemiddel.

Under selskaps- og treningsrunder er imidlertid målingen av høydeforskjell imponerede. Slaglengden høyden utgjør kommer lynkjapt nederst i displayet.

Displayet gir deg den faktiske lengden midt i skjermbildet. Antall grader opp eller ned, og hvilken slaglengde det utgjør, kommer nederst i bildet.

CR2-batteriet (3 volt) varer cirka 1800 klikk, altså målinger, og skiftes enkelt ut. I det hele tatt er det vanskelig å finne noen argumenter som trekker ned inntrykket av Bushnell Tour X som noe av det ypperste, kanskje den ypperste, blant laserkikkerter.

Anbefalt pris:Kr. 4990
Distributør: Chrisco Sport AS

Andre tester av avstandmålere:
21. mai TomTom GPS-klokke
20. juni: Bushnell Neo Ghost GPS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.