Den tidligere landslagsmålvakten i håndball går tilbake til golfen etter fire år som blant annet håndballtrener i BSK og Follo. Han begynner i Daglig leder-jobben på Grønmo 2. mai.

Frode Scheie (50) var en populær sportssjef i Norges Golfforbund fra 2007 til 2012, og jobbet tett med de fleste spillerne som i dag utgjør kjernen i norsk elitegolf.

På Grønmos hjemmeside fokuseres det på Scheies langvarige profesjonelle engasjement i idretten. Med blant annet ti år som landslagspiller og kaptein for håndball-landslaget, og sju år som profesjonell håndballspiller i Tyskland.

Scheie har også vært daglig leder i Drammen Håndballklubb. Parallelt har han vært hovedansvarlig for håndball på Treider Private Gymnas i 13 år. Han er ekspertkommentator for Viasat Norge og TV2.

— Frode tilfører Grønmo golfklubb en solid erfaring fra norsk toppidrett, både som utøver, trener og leder. Frodes mål er å påvirke den sportslige ambisjonen til klubben og den enkelte spiller, både i forhold til trening, spill og spillekultur. Samtidig har Frode meget god erfaring fra arbeid med sponsorer og et godt nettverk i næringslivet. Dette vil bidra til å utvikle klubben i en retning hvor samspillet både med næringslivet og det offentlige blir sterkere og tettere, skriver styreleder Jan Eigil Rydningen i Grønmo GK.

Scheie og kona Ine Beate har tre barn, og bor i Drøbak.