Frode Scheie tilbake til golfen, blir daglig leder i Grønmo golfklubb

TILBAKE TIL GOLFEN: Frode Scheie går tilbake til golfen, som daglig leder i Grønmo GK.Ti år etter at dette bildet er tatt på Ullevål da han ble presentert som ny sportssjef i Norges Golfforbund. Foto: Jan E. Espelid

Den tidligere landslagsmålvakten i håndball går tilbake til golfen etter fire år som blant annet håndballtrener i BSK og Follo. Han begynner i Daglig leder-jobben på Grønmo 2. mai.

Frode Scheie (50) var en populær sportssjef i Norges Golfforbund fra 2007 til 2012, og jobbet tett med de fleste spillerne som i dag utgjør kjernen i norsk elitegolf.

På Grønmos hjemmeside fokuseres det på Scheies langvarige profesjonelle engasjement i idretten. Med blant annet ti år som landslagspiller og kaptein for håndball-landslaget, og sju år som profesjonell håndballspiller i Tyskland.

Scheie har også vært daglig leder i Drammen Håndballklubb. Parallelt har han vært hovedansvarlig for håndball på Treider Private Gymnas i 13 år. Han er ekspertkommentator for Viasat Norge og TV2.

— Frode tilfører Grønmo golfklubb en solid erfaring fra norsk toppidrett, både som utøver, trener og leder. Frodes mål er å påvirke den sportslige ambisjonen til klubben og den enkelte spiller, både i forhold til trening, spill og spillekultur. Samtidig har Frode meget god erfaring fra arbeid med sponsorer og et godt nettverk i næringslivet. Dette vil bidra til å utvikle klubben i en retning hvor samspillet både med næringslivet og det offentlige blir sterkere og tettere, skriver styreleder Jan Eigil Rydningen i Grønmo GK.

Scheie og kona Ine Beate har tre barn, og bor i Drøbak.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: AT&T Byron Nelson  (12. – 15. mai)

  Korn Ferry Tour: Visit Knoxville Open med Kristoffer Ventura (12. – 15. mai)

  DP World Tour: Soudal Open med Espen Kofstad og Kristian Krogh (12. – 15. mai)

  Nordic League: Rewell Elisefarm Challenge  med Torbjørn Johansen, Martin Ulseth, Sebastian Eidsæther Syhrog Mats Heien (10. – 12. mai)

  Ladies European Tour:Aramco Team Series – Bangkok med Marianne Skarpnord og Karoline Lund  (12. – 14. mai)

  LET Access Series: Flumserberg Ladies Open med  Dorthea Fobrigd, Tina Mazarino, Michelle Forsland og Celine Karlung  (12. – 14. mai)

  LPGA: Cognizant Founders Cup (12. – 15. mai)

  Norgescup: Garmin Norgescup Larvik GK   (4. – 15. mai)

  College:  NCAA Franklin Regional  med Emilie Øverås 9. – 11. mai)

  College:  NCAA Tallahassee Regional  med Franzizks Sliper og Anna Cathrine Kreklin 9. – 11. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×