Fra 1.- til 19.-plass for Hansen

Stian Hansen kollapset fullstendig i finalerunden av alpsturneringen Colli Berici, og falt fra ledelse til delt 19.-plass etter åtte over par, 79.

fra-1---til-19--plass-for-hansen


FEILSKJÆR PÅ NASJONALDAGEN: Før siste runde ledet Grønmo-spiller Stian Hansen alpsturneriongen Colli Berici med ett slag. Han kollapset på siste runde, og falt til delt 19.-plass etter åtte over par, 79

Det ble liten grunn til å feire 17. mai i Nord-Italia lørdag etter at Stian Hansen fikk en virkelig tøff nasjonaledag.

Marerittet begynte med dobbelbogeyer på hullene 2 og 5, og siden ble det bare verre.

Til slutt sto det én trippelbogey, to dobbelbogeyer, tre bogeyer og to birder på kortet Grønmo-spilleren signerte for åtte over par, 79.

Med +1 endte han på delt 19.-plass, ni slag bak vinneren Alexander Christie fra England, som startet dagen tre slag bak 26-åringen fra Lørenskog.

I den grad det er noen trøst, var ukas plassering én plass opp fra forrige alpsturnering.

Se også: Resultater fra Italia


Runde 2:
Stian Hansen leder på Alps Tour

Før siste runde av alpsturneringen Colli Berici leder 26 år gamle Stian Hansen med ett slag etter en fantastisk andrerunde på fem under par, 66, i de sterke vindkastene i Nord-Italia.

Med sine 1,90 på strømpelesten fordelt på 100 muskuløse kilo mener Alps Tours nettside at Stian Hansen fra Lørenskog er som skapt til å stå i mot sterk vind.

Hansen er rookie på Alps Tour etter å ha blitt overtalt av den norskengelske kompisen Jason Kelly til å forsøke seg på kvaliken i vinter.

Fredag startet han på hull 10, og hadde to birdier på de første tre hullene samt sju par før runding. På de siste ni åpnet han med tre birdier på de fire første hullene, og fortsatte med to birdier til samt to bogeyer.

Sindig og rolig

— Jeg er ikke en spiller som skriker eller blir opprørt på golfbanen. Jeg snakker heller stille til meg selv for å holde meg rolig, jeg er definitivt en rolig spiller, sier Hansen til Alps Tour.

— Vinden var en betydelig faktor i dag. Du trenger å være på wedge-avstand for å komme i nærheten av pinnen på innspillene, men det er vanskelig når vinden er så sterk som dette.

— Men jeg skapte mange gode sjanser når jeg hadde wedge i hånden, og jeg gjorde mange birdier. Og jeg satte en lang putt på hull 11, og det var bra å starte med det.

Med rundene 69-66 og -7 leder Hansen med ett slag over italieneren Alessio Bruschi og spanjolen Borja Etchart.

— Jeg trenger å være skjerpet fra tee, være fokusert. Folk kommer til å gjøre bogeyer, kanskje dobbelbogeyer. Man må bare glemme slagene og holde på videre. Jeg håper jeg kan rulle i nok putter til å vinne, sier Hansen om sjansene til at det blir norsk seier på 17. mai.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.