En halvgod åpningsrunde på 70 slag av Suzann Pettersen i Canada ble fulgt opp av 67-67-66, -14 totalt og delt åttendeplass. Det lover godt for U.S. Open om to uker! Inbee Park vant.
flott-tutta-gjennomkj-ring-f-r-u-s--open

STERK AVSLUTNING: Suzann Pettersen (t.h.) avsluttet sterkt med fem under par, 66, og avansement til delt åttendeplass i Manulife Financial LPGA Classic. Men Inbee Parks ti uner par 61-runde kunne ingen matche, og hun tok sin første seier for sesongen etter å ha ligget på ellevteplass før siste runde.

Turnering: Manulife Financial LPGA Classic
Dato: 5. – 8. juni
Bane: Grey Silo Golf Course, Waterloo, Ontario, Canada, par 71, 5788 meter
Premiepott: 8,9 millioner kroner, hvorav 1,3 millioner til vinneren
Tittelforsvarer: Hee Young Park
Norske deltakere: Suzann Pettersen og Caroline Westrup

Egentlig hadde Suzann Pettersen bestemt seg for å ta konkurransefri i den siste LPGA-turneringen før U.S. Open 19. til 22. juni.

Planen var å spille tre, ikke fire, turneringer på rad før årets andre majorturnering. Men 33-åringen endret seg, og dro også til Manulife Financial LPGA Classic i Canada.

— Forrige helgs turnering ga meg såpass mange positive svar at jeg ønsker å bruke enda mer tid på konkurranse før ett av årets aller største høydepunkt, sa Pettersen før turneringen om den sterke avslutningen av forrige helgs ShopRite LPGA Classic, som endte i delt 13.-plass.

Bunnsolid

Suzann Pettersen leverte en bogeyfri avslutningsrunde med fem birdier.

Grunnlaget ble lagt allerede i åpningen, med fire birdier på de fire første hullene. Den femte kom på hull 18.

Nå venter trening hjemme i Orlando før turen går til Pinehurst og U.S. Women’s Open, som i år spilles på samme bane som herrene spiller sitt U.S. Open uken før.

Park-seier etter ett års tørke

Inbee Park tok seieren etter å ha stormet gjennom feltet fra ellevteplass med en bogeyfri ti under par 61-runde.

Det var den tidligere verdensenerens første seier for sesongen, og med -23 var hun tre slag foran Cristie Kerr.

Caroline Westrup fra Bærum GK misset cutten i Canada med fem slag etter to tre over par 74-runder.

Se også: Resultater fra Canada

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.