I november kommer Scotty Camerons California-serie med fem modeller med fem forskjellige overganger mellom skaft og blad.
fem-nye-puttere--tretti-forbedringer

DEL MAR: Scotty Cameron California Del Mar er en mid-mallet, som altså har et litt dypere hode enn en bladputter.

fem-nye-puttere--tretti-forbedringer

MONTEREY: Scotty Cameron California Monterey har et noe grunnere hode.

De nye California-modellene fra Scotty Cameron har alle fått navn som assosieres med USAs mest folkerike stat: Del Mar, Fastback, Monterey, Monterey 1.5 og Sonoma.

De fem har fått hoder som varierer fra rene bladputtere til såkalte mid-mallet, altså hoder som er middels dype og med en annen vektfordeling enn bladputterne.

Et kjennetegn ved alle Scotty Cameron California-putterne er den presise måten hodets vekt kan balanseres mot skaftets lengde. Som gir en større fleksibilitet når det gjelder å tilpasse putterne til den enkelte spiller.

Putterdesigneren Scotty Cameron forteller at et av hovedmålene var å ta det han kaller visual flow til et nytt nivå.

– Når du ser ned på putteren etter å ha adressert den, skal det virke som om hodet flyter sammen med underlaget. Jeg vet at det kan høres litt merkelig ut, men med disse putterne ser det ut som om vann bare vil renne rett av og ikke en gang feste seg som dråper, forklarer Cameron i en pressemelding.

Totalt har den nye California-serien forbedringer på mer enn 30 områder. Alle vinkler mellom slagflate, såle og overgangsstykkene mellom hode og skaft, også kalt putterens nakke, er nøyaktig avstemt med hverandre for å gjøre oppstillingen av putteren så perfekt som mulig.

Pris: kR 3295
Distributør: SMD Holding
Se også: Scotty Cameron hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.