Fem nye puttere, tretti forbedringer

I november kommer Scotty Camerons California-serie med fem modeller med fem forskjellige overganger mellom skaft og blad.

fem-nye-puttere--tretti-forbedringer


DEL MAR: Scotty Cameron California Del Mar er en mid-mallet, som altså har et litt dypere hode enn en bladputter.

fem-nye-puttere--tretti-forbedringer


MONTEREY: Scotty Cameron California Monterey har et noe grunnere hode.

De nye California-modellene fra Scotty Cameron har alle fått navn som assosieres med USAs mest folkerike stat: Del Mar, Fastback, Monterey, Monterey 1.5 og Sonoma.

De fem har fått hoder som varierer fra rene bladputtere til såkalte mid-mallet, altså hoder som er middels dype og med en annen vektfordeling enn bladputterne.

Et kjennetegn ved alle Scotty Cameron California-putterne er den presise måten hodets vekt kan balanseres mot skaftets lengde. Som gir en større fleksibilitet når det gjelder å tilpasse putterne til den enkelte spiller.

Putterdesigneren Scotty Cameron forteller at et av hovedmålene var å ta det han kaller visual flow til et nytt nivå.

– Når du ser ned på putteren etter å ha adressert den, skal det virke som om hodet flyter sammen med underlaget. Jeg vet at det kan høres litt merkelig ut, men med disse putterne ser det ut som om vann bare vil renne rett av og ikke en gang feste seg som dråper, forklarer Cameron i en pressemelding.

Totalt har den nye California-serien forbedringer på mer enn 30 områder. Alle vinkler mellom slagflate, såle og overgangsstykkene mellom hode og skaft, også kalt putterens nakke, er nøyaktig avstemt med hverandre for å gjøre oppstillingen av putteren så perfekt som mulig.

Pris: kR 3295
Distributør: SMD Holding
Se også: Scotty Cameron hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  European Tour: Alfred Dunhill Championship  (26.-29. november)

  Ladies European Tour: Andalucia Open de Espana  med Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud. Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund og Stina Resen  (26.-29. november)

  College: The Elite Invitational Boys med Kristoffer Kuvaas (13.-10. november)

   

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×