For få parkeringsplasser gir kaos hos Oslo Golfklubb

TRANGT OM PLASSEN: Det er ikke mange centimetere luft mellom bilene på Oslo Golfklubbs 107 oppmerkede plasser. Foto: Jan E. Espelid

Oslo Golfklubbs bane på Bogstad sliter med et luksusproblem: Parkeringsplassen er smekk full hver eneste dag.

— Min største utfordring er å skaffe flere parkeringsplasser, jeg har nesten ikke tid til å snakke med deg, sukker daglig leder Niels Vik.

Vik forteller at parkering virkelig er en stor utfordring for Norges eldste eksisterende golfklubb.

Forbudt å parkere i veien

Langs gjerdet inn mot Oslo Golfklubbs parkering går den gamle Ankerveien, en del som er uten biler bortsett fra trafikk til og fra Bogstad skole og golfklubben. Vik er oppgitt på golfklubbens vegne:

— Vi har 107 oppmerkede plasser, og det er for lite. Som du så er plassen helt full, og mer til. Det skjer hver dag nå. Det er ikke lov å parkere i Ankerveien. Veidekke eier veien og de har satt det bort til skolen, som har engasjert Aker P-drift for å håndheve parkeringsforbudet, som er der grunnet skolebarna.

— For en god del år siden forsøkte vi å få kjøpt nabotomten med tanke på korthullsbane og parkering, men fikk ikke kjøpt.  Jeg har dialog med campingen (Bogstad camping, red. anm.) om et areal der for parkering. De er positive, men vi sliter litt med adkomsten. Før den er løst har jeg en fortvilet situasjon. Folk har store biler som tar opp hele parkeringsruten, og man kommer nesten ikke inn og ut av bilene uten å lage merker i nabobilen, konstaterer Vik.

Det siste fikk Golferen erfare. Riktig nok slapp vi unna merker på egen bil, og klarte også å skåne nabobilene. Men det var meget trangt å komme seg ut og inn av bilen.

 — Det er egentlig en luksussituasjon, fordi det er så mange som vil spille golf hos oss, men likevel ikke bra, konkluderer daglig leder Niels Vik.

Kommentarer

TAGS:

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×